LEDER
EGON
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Er du vår neste leder hos EGON Sarpsborg?
Er du klar for å lede en restaurant? EGON er i stadig utvikling med flere og flere restauranter, kickstart din lederkarriere allerede nå hos EGON Sarpsborg!Hos oss er det alltid rom for dyktige lederspirer, kanskje du har en drøm om å en dag være daglig leder?Ved å søke assisterende daglig leder hos EGON Sarpsborg er du bedriftens nest øverste myndighet, som med riktig motivasjon og stå på vilje kan raskt ta veien helt til topp!
I denne stillingen arbeider man side om side med daglig leder for å kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare på følgende områder: Daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnadskontroll, konseptdisiplin, og viktigst av alt – personalledelse. Våre kommende ledere får god innføring i konseptet og bedriften gjennom våre opplæringsprogram på 2-4 mnd. Dette følges opp under opplæring av utvalgte erfarne ledere som fungerer som ”faddere”, sammen med god støtte fra vår administrasjon. For riktig person med stå-på vilje, motivasjon og et vinnende vesen er veien kort til toppen hvor du kan bli øverste leder for din egen restaurant!
Assisterende Daglig leder/Nestleder er bedriftens nest øverste myndighet. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og som samtidig gjør det utrolig moro å være assisterende daglig leder for en Egon Restaurant.
En fremtidig Egon leder må ha:
- En entusiastisk, levende, positiv og engasjerende personlighet, med god selvtillit – men samtidig med evnen til å lytte og være ydmyk.
- Ønske om å lære nye ting.
- Være selvdrivende og inneha god kremmerånd.
- God holdning og moral er noe vi verdsetter meget høyt.
- Kandidaten må like å ta nye utfordringer for å utvikle seg selv.
- Inneha god gjennomføringsevne.
- Kandidaten må ha evnen til å kunne rekruttere, gi opplæring, motivere og kunne utvikle sine ansatte.
- Evnen til å skape en vinnerkultur.
Om arbeidsgiveren
Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim. Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 47 restauranter, 2 av disse i Sverige. I 2023 omsatte vi for over 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Roald Amundsens gate 36, 1723 Sarpsborg
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Restaurantsjef
Nøkkelord
ledelse, restaurant, restaurantsjef, lønn, service
(1/6)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 375428751
- Sist endret