Servitør / sommelier
Stiftelsen fondet for dansk-norsk samarbeid Lysebu
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Liker du god service, høy kvalitet, mat og vin?
Vi er et vakkert hotell, beliggende øverst i Holmenkollen, bygget som kongseteren i eventyrene. Vår restaurant og vinkjeller er viden kjent og akkurat nå er det en åpning for deg som servitør å få jobbe hos oss. Vi ønsker oss deg som er vinentusiast, aller helst sommelier. Er du klar for å forvalte våre 3 000 flasker med kvalitetsvin? Vil du være den som får æren av å ønske våre gjester velkommen? Ja, da har du muligheten nå!
Ansvarsoppgaver:
- Være en av våre dyktige servitører morgen, lunsj og middag
- Servere store selskap som konferanser, bryllup mm
- Gjennomføre vinsmakinger og andre events
- Servering og mersalg
- Trene og utvikle kolleger i vinkunnskap
- Kvalitetssikring av gjesteopplevelsen.
- Delta i utvikling og forbedring av hotellets generelle leveranse.
- Bistå i andre avdelinger ved behov
Ønskede kvalifikasjoner:
- Genuin interesse for mat, vin og service
- Kunnskapsprøven og saluttkurs
- Sommelier-utdanning. høy interesse og god kunnskap kan veie opp for utdanning
- Gjerne fagbrev som servitør
- Erfaring fra både restaurant og banketter
- God til å kommunisere på både norsk og engelsk. God engelsk er et krav.
- Gode samarbeidsevner
- Serviceinnstilt, fleksibel og trives med høyt tempo.
- Du har stolthet for faget og det arbeidet du gjør
Vi tilbyr deg:
- Unik mulighet til å få jobbe med en av Norges beste vinkjellere
- En aktiv og variert arbeidshverdag i vakre og historiske omgivelser.
- Personlig utvikling
- Ta del i et spennende samfunnsoppdrag og bidra til fondets ideelle virksomhet
- Trivelig og inkluderende arbeidsmiljø.
- En unik mulighet til å påvirke fremtiden til Lysebu hotell.
- Personalfordeler på Lysebu og alle hotell i De Historiske
- Gratis parkering (men det er kun 10 min å gå fra T-banen)
Om arbeidsgiveren
Lysebu er stolt medlem av De Historiske hotell og Spisesteder og konferansehoteller.no
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: Lysebuveien 12, 0790 Oslo
- Bransje: Event og arrangementer, Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Hovmester, Service/servering, Servitør
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
vinkelner, restaurant management, restaurantledelse, service, hotellmedarbeider
(1/14)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 375814036
- Sist endret