Bildegalleri
Kjøtt fra lam, storfe og kalv (Urfe)
Beskrivelse av varen
Fortuna Gård deltar på Reko-ringen Byåsen, Heimdal og Moholt i Trondheim. Avtalt levering andre steder i Trondheim etter avtale🚗
🐮 #Kalvekjøtt 🐑#Lammekjøtt
🥳Denne utleveringen kjører vi 10% rabatt på alle bestillinger som gjøres i nettbutikken🥳 Bruk rabattkode "Rettfrabonden"
https://www.fortunagaard.no/collections
🐑#Åretslam
Lammeskank 2.pk (ca 0,5-0,8k) UTSOLGT
Lår u. skank (ca 2-3kg) - 230 pr kg
Koteletter ca 1,1kg pr pakke - 399 pr kg
Bog i skiver (ca 1,1kg) - 249 pr kg
🐑Pinnekjøtt kommer i november 🐑
🐄#Kalvekjøtt:
Bankekjøtt (ca 0,7-1kg) - 350kr pr kg
Biffstrimler (ca 1kg) - 390kr pr kg
Grytekjøtt benfritt (ca 0,9-1,1 kg) - 360kr pr kg
Indrefilet (0,7kg) - 690 pr kg (UTSOLGT)
Rundsteik (ca 1-2,1kg) - 380kr pr kg
Ytrefilet (ca 0,4-0,7kg) - 650kr pr kg
Lårtunge (0,912kg) - 350kr pr kg (1igjen)
Margbein (ca 1-1,3kg) - 105kr pr kg
Mørbrad (ca 0,5-0,9kg) - 450kr pr kg
Osso Bucco (ca 1,3-1,8kg) - 300kr pr kg
Kraftbein (ca 1,3-2,8kg) - 95kr pr kg
Hjerte (helt) (ca 0,7-1kg) - 300kr pr kg
Kalvelever (ca 0,3-0,6kg) - 300kr pr kg
Tunge (hel) ca 0,5-0,7kg - 330kr pr kg
Nyretapp (ca 0,3-0,4kg) - 400 kr pr kg
Kjøttdeig - 120kr pr 0,5 kg
💫Pakkepris 5 pakker a 500g kjøttdeig for 550kr
🍔Burgere:
Alle burgere er glutenfrie, og inneholder heller ikke meieriprodukter.
Beefburger 6 stk (0,9kg) - 320kr pr pk
Chilliburger av frilandsgris (4 x160g) - 150kr pr pk
Alt kjøtt er fryst!
Kjøttet er mørnet, vakuumpakket og merket med vekt og holdbarhet.
🛒 Bestill og betal varene dine direkte i nettbutikken, alle varer er oppgitt med nøyaktig vekt.
https://www.fortunagaard.no/collections
🚜 Fortuna gård ligger på Kvikne, og grenser til utmarka i Kvikne vestfjell. Hos oss har vi sidet trønder og nordlandsfe, Blæset sau (og noen krysninger) og frilandsgrisen om sommeren. Alle våre dyr kan gå ut og inn som de selv ønsker hele vinteren. Om sommeren går dyrene på variert utmarks- og innmarksbeiter, dette er med på å gi kjøttet unik smak. Gården er igang med å legges om til økologisk produksjon.
🥩Om kjøttet:
Kjøtt fra sidet trønder og nordlandsfe🐄en av de norske bevaringsverdige rasene. Kokken Bjarne Finne sier følgende: De gammelnorske kurasene smaker fantastisk. Kjøttet har en bedre fettmarmorering og fiberstruktur som gjør det svært attraktivt å ha kjøttet på restaurant menyene.
#biff #lam #storfekjøtt #lammekjøtt #pinnekjøtt #beitedyr
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 22.10.2024, 09:13 ・ FINN-kode: 376611373