Matfaglig utviklingsleder
Jordbærpikene
- Frist 24.11.2024
- Ansettelsesform Fast
Er du lidenskapelig opptatt av mat og produktutvikling?
Vil du være med på å skape fremtidens menyer og bidra til at våre serveringskonsepter er i front når det gjelder mattrender og gjesteopplevelser? Bli vår neste matfaglige utviklingsleder!
Åpnet annonsen på Finn.no? For den beste leseropplevelsen anbefaler vi at du åpner annonsen i vårt rekrutteringssystem Teamtailor, ved å trykke "Søk her" til høyre for, eller i bunnen av Finn-annonsen.
Vi søker en ny kollega med sterk matfaglig kompetanse som vil få ansvar for utvikling av nye produkter og retter på tvers av våre kjeder.
Rollen inkluderer alt fra å følge med på trender til å finne de beste råvarene, utvikle retter som treffer vårt marked og samarbeide tett med interne og eksterne aktører for å sikre at våre konsepter leverer matopplevelser av beste kvalitet.
Hva vil du gjøre hos oss?
Utvikle nye retter og produkter i tråd med kjedenes strategi og bidra med nødvendig spisskompetanse når det kreves.
Følge med på trender i matbransjen og sørge for at kjedene er konkurransedyktig i markedet.
Innhente råvarer fra godkjente leverandører som møter våre krav til kostnadseffektivitet og bærekraft.
Utarbeide matmanualer, allergenguides og lister for mersalg.
Lede opplæringsteam ved nyetableringer med fokus på kjøkken og restaurantflyt, samt bistå med opplæring av cafèeiere og kokker i etablerte restauranter i tett samarbeid med regionleder.
Ansvarlig for workshops og utviklingsprosesser som presenteres for franchiseforum.
Samarbeide tett med innkjøp og leverandører, inkludert leverandørmøter, messer, og produktpresentasjoner.
Ansvar for gjennomgang av menyer på Bitastadskolen.
I denne rollen vil du hovedsakelig jobbe for Jordbærpikene, men også bistå Big Bite og Kompis.
Suksessfaktorer for rollen:
Du har god kjennskap til menyene i kjedene og forstår både produksjonsmetodene og utstyret som brukes i hver enkelt kjede. Din lidenskap for mat, matfaget og restaurantbransjen gjør at du alltid er på jakt etter nye ideer og muligheter for vekst. Du er idérik og kreativ, og tar eierskap til ansvarsområdene dine med evnen til å prioritere og gjennomføre effektivt. Du trives godt med å jobbe tett med andre og dele beste praksis, er folkelig og får med deg menneskene rundt deg.
Forventet kompetanse:
- Vi ser etter en kandidat med relevant kokkeutdanning eller høyere matfaglig utdanning, med erfaring fra HORECA-bransjen.
- Du har erfaring med produkt- og menyutvikling, og det er en fordel hvis du har jobbet med systematisk IK-mat og HMS-arbeid tidligere.
- Du bør også ha gode kommunikasjonsevner, både i samarbeid med leverandører og internt i organisasjonen.
Sjekker du ikke av på alle punktene ovenfor, men er nysgjerrig likevel, ta gjerne kontakt!
Hvorfor velge Jordbærpikene?
Med jorbærpikene får du sjansen til å være med på en unik reise. Vi er et godt etablert konsept med meget godt omdømme på mat, service og atmosfære. Vi ble kåret til den beste kjede innen butikk, servering og service i 2022. Du vil være del av et miljø hvor det legges til rette for samspill og utvikling. Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss. Stillingen rapporterer til kjedeleder i Jordbærpikene og det må forventes en del reising.
Jordbærpikene er i en spennende utvikling. Vi har et trygt og godt apparat i ryggen gjennom Bitastad - Det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Vi drar stordriftsfordeler fra å kunne sparre, lære og utfordre hverandre på tvers av Bitastads konsepter, noe som gjør Jordbærpikene til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og fremdrift som gjelder!
Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Jordbærpikene 🍓
Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med HR-konsulent i Bitastad, Mia Holm på tlf. 913 04 461 eller kjedeleder i Jordbærpikene, Hege Lund på tlf. 971 79 546.
Om arbeidsgiveren
Vi lager mat i eget kjøkken på våre oppskrifter, og serverer den i sjarmerende og lune lokaler. Vi er stedet for mat og prat, en naturlig lunsjplass eller stedet for treff med kjente over en kaffe og noe søtt. Du finner oss i hjertet av kjøpesentre over hele landet.
- Sektor: Privat
- Sted: Olav Tryggvasons gt. 40, 7041, 7011 Trondheim
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kvalitetssikring, Mat og servering, Produktledelse
Nøkkelord
Menyutvikling, Produktutvikling, Opplæring, IK-mat, HMS
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 378119472
- Sist endret