Assisterende restaurantsjef
LOUISE RESTAURANT & BAR
- Frist 30.11.2024
- Ansettelsesform Fast
TAR DU UTFORDRINGEN? LOUISE SØKER ASSISTERENDE RESTAURANTSJEF!
Louise Restaurant & Bar er en av Norges mest kjente restauranter og har ligget i de samme lokalene på Aker Brygge siden de åpent opp som den første restauranten på Aker Brygge i 1986. Louise har den råeste beliggenheten midt på Aker Brygge, med et unikt interiør og uttrykk. Restauranten er en av Norges største, med ca. 500 plasser inne og opp til 200 plasser på uteserveringen om sommeren. På dagen kan Louise blant annet tilby deilig skalldyr og sjømat og på kvelden går Louise over til å bli en av Oslos mest besøkte utsteder, Louise by Night, hvor det både tilbys deilige drinker og god stemning.
Louise er en del av Mat & Drikke Gruppen, som også drifter Pastis Bistrobar, Lekter’n og Yokoso, hvor alle holder til på ettertraktete Aker Brygge. Gruppen ble i sin tid startet av brødrene Pål og Tom Gjelseth og driftes i dag av neste generasjons brødre, Markus og Joppe Gjelseth. Sammen med et ungt og energisk team drifter og utvikler de restaurantkonseptene videre. Vi ser nå etter en dreven Assisterende restaurantsjef som ønsker å være med å drifte og videreutvikle Louise.
Som Assisterende restaurantsjef vil du være en av Louises øverste ledere og vil således være medansvarlig for de ansatte, den daglige driften, samt å sikre de gode gjesteopplevelsene. Grunnet restaurantens størrelse og varierte drift så er dette stillingen for deg med mye erfaring, kompetanse og som ønsker en utfordring i en av Norges største og mest kjente restauranter. Vi ser etter en person som er glad i mennesker og som ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø og gode resultater. Har du interesse for mat og drikke er det et stort pluss. Jobben som Assisterende restaurantsjef er variert og vil til tider være både hektisk og utfordrende. Er du på utkikk etter nye erfaringer og spennende utvikling, så er dette absolutt en jobb for deg!
VI SØKER DEG SOM ER:
- Proaktiv
- Løsningsorientert
- Hardtarbeidende
- Takler et høyt tempo
- Selvstendig
- Flink til å lede og motivere seg selv og egne ansatte
- Er inspirerende og imøtekommende
- Har gode kommunikasjonsevner
- 2-5 års erfaring fra lignende stilling eller fra restaurantbransjen generelt
- Det er ønskelig at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
Stilling er operativ, og det forventes at du er til stede under skiftene og at du jobber sammen med dine medarbeidere.
ARBEIDSOPPGAVER
- Kvalitetssikre service og daglig drift
- Planlegge ressursbehov og bemanning i forhold til sesong og budsjett
- Kvalitetssikre servicen i restauranten
- Rekruttere, dyrke frem og lede medarbeidere
- Skape trivsel og et godt arbeidsmiljø
- Aktivt arbeide med salgsfremmende tiltak og mersalg
- Sørge for at hver medarbeider har kunnskapen og motivasjonen til å utføre jobben på en best mulig måte
VI TILBYR
- Gode karrieremuligheter i et voksende selskap
- Godt arbeidsmiljø
- Spennende drift
- Selvstendig og varierende hverdag
- Konkurransedyktig lønn og betingelser
Som Assisterende restaurantsjef vil du være en del av Mat & Drikke Gruppens ledergruppe.
Kandidater vil bli vurdert fortløpende, og stillingen kan besettes før søknadsfristen går ut.
Skulle du ha noen spørsmål angående stillingen ta kontakt med: hr@matogdrikkegruppen.no
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Stranden 3, 0250 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Restaurantsjef
Nøkkelord
Assisterende restaurantsjef, Assistant restaurant manager, Haid waiter, Service, Restuarant
Annonseinformasjon
- FINN-kode 378435807
- Sist endret