Restaurantsjef
Burger King Torggata
- Frist 01.12.2024
- Ansettelsesform Fast
Burger King søker:
Som Restaurantsjef driver du restauranten i henhold til Burger King konsept og er ansvarlig for den daglige driften av restauranten.
Stillingens ansvarsområder:
- Du vil være 100% ansvarlig for effektiv drift av restauranten.
- Utøve tydelig lederskap og personalansvar på en profesjonell måte.
- Sørge for trening og videreutvikling av ansatte.
- Sette mål for videreutvikling av avdelingen og ivareta økonomisk levedyktighet.
- Til enhver tid sørge for at restauranten drives etter Burger King sitt konsept.
Som leder er du en resultatorientert kremmer som brenner for god service og trives med å jobbe aktivt i drift. Du er lojal ovenfor merkevaren og konseptet, samtidig som du genererer nye løsninger for å tiltrekke deg gjester i ditt lokalmiljø. Du trives med nye utfordringer og kan stå frem som et godt forbilde i en hektisk hverdag. For å lykkes må du ha god økonomisk sans og kunne drive med stor gjennomslagskraft for å nå dine målsetninger gjennom teamarbeid.
Vi søker deg som:
- Har en lidenskap for gode gjesteopplevelser.
- Har ledererfaring og evner å bygge selvstendige team.
- Har erfaring fra restaurantbransjen eller eventuelt fra retail.
- Kan vise til god økonomisk forståelse.
- Behersker godt norsk, alternativt et annet skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.
Vi tilbyr:
- Gode fortjenestemuligheter.
- Et profesjonelt konsept.
- Full teoretisk og praktisk opplæring.
- Kontinuerlig faglig og personlig utvikling igjennom kjedens ledertreningsprogram.
- Kontinuerlig veiledning og oppfølging fra eier og driftssjef.
- Støtte og veiledning fra kjedens Servicekontor.
Høres dette spennende og interessant ut for deg? Da er du velkommen til å sende din CV og søknad. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Shpresa Kabashi tlf- +4741352942
Om arbeidsgiveren
Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året fremdeles med den samme visjonen fra 1954.
- Sektor: Privat
- Sted: Torggata 24, 0183 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 378485113
- Sist endret