Kjøkkensjef
NOC AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Prosjekt
Kjøkkensjef til anleggshotell turnus 14/14 - Åpen søknad
NOC forpleining opplever sterk vekst og vil få behov for flere kjøkkensjefer i tiden som kommer. Vi kan tilby en spennende stilling hvor du går i en 14/14 rotasjon.
Vår drift minner om driften av et hotell. Vi sikrer god velferd, renhold og matservering. Du vil bidra til at våre anleggshotell er en god plass å bo for våre gjester, og kjøkkensjefen er på mange måter også en hotellsjef.
I 2022 startet vi opp drift av anleggshotell i Lyngdal (i forbindelse med bygging av ny E39) og i Sandnes. I fjor startet vi opp på Bokn, Randaberg (Rogfast) og Fitjar. Tidligere i år åpnet vi vårt anleggshotell på Samnanger (Yggdrasil-AkerBP) og Kvitsøy (Rogfast).
Vi forventer flere prosjekter fremover, og forbereder oss nå til dette.
Vi vil veldig gjerne komme i kontakt med deg som er interessert i å bli med på laget. Enten det er nå, eller litt lenger frem i tid.
Vi er også på jakt etter kokker som ønsker å jobbe på våre anleggshotell.
Dine arbeidsoppgaver som kjøkkensjef vil blant annet bestå av:
- Ansvar for den daglige driften av anleggshotellet/kantinen
- Overordnet ansvar for alle måltider
- Oppfølging av kjøkkenpersonell
- Ansvar for budsjett, innkjøp, lagerbeholdning og varetelling
Vi tilbyr:
- Et godt arbeidsmiljø
- Kjekke kollegaer med høy faglig kompetanse
- Konkurransedyktige betingelser
- Turnus: 14 dager på jobb, og 14 dager fri.
- Store muligheter for videreutvikling sammen med profesjonelle og dyktige kollegaer
Vi ser etter følgende kompetanse og egenskaper:
- Erfaring med kantine/matproduksjon
- Erfaring med IK-Mat
- Du er serviceinnstilt, selvstendig og tar ansvar
- God på tradisjonell norsk husmannskost
Det er en fordel om du er bosatt i Rogaland, Vestland eller Agder, men det er ikke et krav. I de de to ukene du er på jobb bor du på anleggshotellet.
Mange av våre gjester oppholder seg i anleggsleiren i lengre perioder og måltidene er en viktig faktor for trivsel og glede på jobb. Normalt serverer vi frokost med smørelunsj, middag og ubetjent kvelds.
Vi tilbyr våre kunder og gjester et bredt spekter varme og kalde retter basert på sunne, smakfulle og næringsrike alternativer.
Er du den rette eller lurer du på om du er det? Send oss din CV og søknad ved å følge linken på denne siden. Legg så inn din søknad på "Åpen søknad - onshore (anleggsforpleining)".
Søknadene vil bli behandlet fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Typiske oppdrag er forpleiningstjenester i forbindelse med bygging av vei, jernbane, kraft eller industri.
Gjennom god mat og service sørger vi for at våre gjester får et godt sted å bo.
Vi er en del av konsernet med Insider Facility Solutions som har over 3000 ansatte i Norge.
- Nettverk: LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: Hovebakken 33, 4306 Sandnes
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Service/servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kjøkkensjef, forpleining, kokk
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 379417755
- Sist endret