Driftsleder
Ekre Kantine
- Frist 22.11.2024
- Ansettelsesform Fast
Vi søker etter Driftsleder til personalrestauranter
Vi søker etter en dyktig Driftsleder til EKRE avdelinger
Vi søker etter en Driftsleder til våre EKRE avdelinger i Oslo&Østlandet området som er kvalitetsbevisst og er glad mennesker, mat og drikke, samt har lyst til å bidra i en bedrift i positiv utvikling. Er du den rette hos oss?
Hvem er vi?
Hvem er 4Service? Vi er ca. over 6000 medarbeidere rundt om i landet, som er stolte av at vi skaper sosiale møteplasser, lager mat og leverer god service som er dagens høydepunkt for våre gjester. Vi sier at gjesteopplevelsen aldri kan bli bedre enn medarbeideropplevelsen og sammen vil vi være bransjens beste arbeidsplass. I felleskap er vi med på å smøre tannhjulene og skaper liv i norske næringsbygg og miljøer, og vi håper at du vil være en del av vårt lag.
Hvem er du?
Du er stolt av å levere gode gjesteopplevelser, vet at teamwork er nøkkelen til suksess og et høyt tempo gir deg energi. Du er ansvarsfull og beslutningsdyktig i god kombinasjon med ett høyt kvalitets og servicenivå. Dette underbygges av en utpreget "det skulle bare mangle holdning". Som organisasjon er vi fremoverlente når det kommer til hvordan vi jobber med strategi, teknologiske løsninger og hvordan vi tar vårt samfunnsansvar. Vi søker derfor en driftsleder som synes det er morsomt å se på nye muligheter og løsninger i bransjen.
Sammen kan vi skape noe vi er stolt av!
Hvis du ønsker å jobbe i en bedrift som er en pådriver og utvikler i bransjen, og dermed bruke din kompetanse og engasjement til å være med på å påvirke innenfor teknologi, matkunnskap og bærekraft, er du den rette personen for oss.
Vi ser for oss at du en leder som er flink til å motivere dine ansatte, god gjennomføringsevne og er en lagspiller. Som person er du opptatt av utvikling, resultat og kvalitet.
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:
- Sammen med de andre i lederteamet har du ansvaret for den daglige driften av din prosjektportefølje.
- Du skal jobbe for å oppnå de økonomiske målene i regionens budsjett, samt sikre 4Service konsept og omdømme.
- Rekruttering, ansettelser og personalansvar
- Utarbeide opplæringsplaner og sikre tilstrekkelig opplæring og igangsetting av nytt personale i sine prosjekter. Utvikle medarbeidere iht fastsatt utviklingsplan.
- Gjennomføre kvalitetskontroller med dokumentasjon og eventuell reklamasjonsbehandling
- Totalansvar for IK-MAT rutiner, HACCP- rutiner og renhold på egne prosjekter, og at systemer er klargjort og oppdatert til enhver tid.
- Kontinuerlig jobbe med å opprettholde 4Service sin profil som en kvalitetsleverandør av servicetjenester, implementere konsepter, temadager, show and taste, rutiner og systemer på egne prosjekter.
Ønsket kvalifikasjon:
- Relevant erfaring fra bransjen
- Fagbrev som kokk med flere års erfaring – evt relevant annen erfaring kan kompensere for kokkefagbrev
- Ledererfaring fra lignende stilling er en fordel
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Evnen til å ta avgjørelser på stående fot
- Ryddig, effektiv og strukturert
- Engasjert og har et godt humør
- IT kunnskaper
- Evnen til å tilegne seg nye kunnskap raskt
- Kunne kommunisere på norsk både skriftlig og muntlig
- Førerkort B og disponerer bil
Vi tilbyr:
- Jobb i en innovativ og spennende bedrift
- Hyggelige kolleger, godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.
- En spennende arbeidsplass med muligheter for utvikling og kreativitet.
- Du får delta i faglige utviklingsprogram samt får delta på lederutviklingskurs.
- Karrieremuligheter internt.
Søknadsfrist 22.11.2024.
Søknader vi bli vurdert fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad!
Om arbeidsgiveren
Med Ekre hedrer vi moder jord og de fantastiske råvarene hun gir oss, tradisjoner og vår rike og sunne matkultur.
Ekre konsept er vårt mest bærekraftige og økonomiske konsept.
Selve hjertet i Ekre er "Sesongens Helter" der kokkene våre skaper retter basert på råvarer som akkurat har stukket hodet opp fra jorda. Rettene er laget for å inspirere, så hver gang vi hedrer «sesongens helter» deler vi oppskriftene med deg.
- Sektor: Privat
- Sted: 0667 Oslo
- Bransje: Annet, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef
Nøkkelord
Personalrestaurant, Kantine, Ledelse, Kundeservice, Mat
Annonseinformasjon
- FINN-kode 379973515
- Sist endret