Kokker & soussjef
Compass Group Norge
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Klar for en ny utfordring i 2025? Vi topper teamet i Oslo!
Compass Group er i konstant vekst og vi har ledige stillinger i Oslo sentrum & Lysaker!
- Spennende kontrakt ved Majorstuen søker en ny kokk på teamet. Her jobber du i et stort team med syv kollegaer på kjøkkenet som leverer en fantastisk Marketplace opplevelse.
- Ledig stilling som kokk på teamet til en av våre mest dyktige kjøkkensjefer rett ved Oslo S. Her jobber du sammen med fire dyktige kollegaer og servere cirka 300 gjester daglig.
- Bor du på vestsiden av byen? Ledig kokke stilling i gåavstand fra Lysaker stasjon. Fremtidsrettet kunde og bygg, med høyt kulinarisk nivå!
- Soussjef søkes til sentral lokasjon mellom Grünerløkka og Tøyen. Her er det Urban konseptet som gjelder og du jobber sammen med 10 kollegaer på kjøkkenet.
Viktigste arbeidsoppgaver er
- Tilberedning av varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kvalitetsansvar for kokker og servicemedarbeidere på enheten
- Menyplanlegging
- Varebestilling
- Følge opp varemottak og varelager
- Kunnskap, oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
- Ansvar for oppvask og renhold på kjøkkenet, samt i serveringslokale
Vi ønsker at du
- Har fagbrev som kokk / evt. bred erfaring fra kjøkken
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Brennende ønske om å yte service
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Har godt humør og mye arbeidsglede
- Genuint interessert i kokkefaget
- Kvalitetsbevisst
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Muligheter for karriereutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingene har en kjernetid fra 07 - 15, mandag til fredag. Ved spesielle anledninger kan arbeidstiden variere utover dette.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 5
- Sted: 0154 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
souschef, kitchenmanager, chef, canteen, kantine
Annonseinformasjon
- FINN-kode 379978178
- Sist endret