Bildegalleri
Brygging, et utvalg bøker
Beskrivelse av varen
Et utvalg bøker som behandler temaet brygging på ulike nivåer, og fra ulike vinkler. Til sammen dekker de feltet godt.
Alle er i god stand. Det er i noen grad brukt merketusj.
Kan sendes etter avtale.
Håndbok i Ølbrygging, Gustav Foseid
Konsis og oversiktlig introduksjon for nybegynnere, skrevet av tidligere norgesmester.
Gjennomgang av råvarer, utstyr og trinnene i brygging. Oppskrifter for 8 hovedtyper.
141 sider. Paperback.
Se omtale her:
https://brewshop.no/produkt/boker/handbok-i-olbrygging
Kr. 70
Ølbrygging – fra hånd til munn. Horne & Eick
Rikt illustrert lærebok for begynnere. Intervjuer med råd og tips fra profilerte bryggere.
72 oppskrifter fra disse, fordelt på hovedtypene.
200 sider. Innbundet.
Se omtale her.
https://brewshop.no/produkt/boker/olbrygging-fra-hand-til-munn
Kr. 100
Oppskriftssamling
Brewing Classic Styles
80 klassiske ølstiler utvalgt av de to amerikanske ølguruene Zainasheff og Palmer.
Oppskriftene foreligger i alternative versjoner for maltekstrakt og kornmalt («all-grain»).
310 sider. Paperback.
Se omtale her:
https://www.themadfermentationist.com/2009/03/book-review-brewing-classic-styles.html
Kr. 70
Oppskriftsutvikling
Designing Great Beers - The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Ray Daniels
En klassiker av en metodebok, om hvordan man utvikler egne oppskrifter med ønskede stilkarakteristika. Daniels er nestor i det amerikanske craft brewing-miljøet og foreleser på Siebel Institute of Technology, USA’s eldste bryggehøyskole.
Eksempler valgt fra 14 ulike ølstiler.
364 sider. Paperback.
Se omtale her:
https://brewshop.no/produkt/boker/designing-great-beers
Kr. 100
Bryggingens kjemi
The Chemistry of Beer. Roger Barth, Ph.D
En lærebok med spesiell vekt på de kjemiske aspektene.
Vannkvalitet, karbohydrater, mesking, gjæringsprodukter, smak og lukt, testing,
ulike stilarters kjemi, lagring, modning, stabilitet og holdbarhet. Med omfattende fagordliste.
315 sider, paperback.
Se omtaler her:
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/book/10.1002/9781118733745
https://www.amazon.com/Chemistry-Beer-Science-Suds/dp/1118674979#customerReviews
Kr. 150
Principles of Brewing Science. A Study of Serious Brewing Issues. George Fix, Ph.D
En matematikers tilnærming til brygging. Full av interessante detaljer. For de som ønsker å vite mer om underliggende forhold i bryggeprosessene.
172 sider, paperback
Omtale: Se vedlagte review under bilder.
Kr 80
Om kommersiell etablering
Starting Your Own Brewery, Dick Cantwell
En komplett guide utgitt av The Brewers Association. Forfatteren har pionererfaring fra Seattle. Basert på erfaringene med oppstart og drift av Elysian Brewing Company. 204 sider, paperback.
Innholdsfortegnelse:
https://cdn.brewersassociation.org/wp-content/uploads/2022/01/03132213/Guide-to-Starting-Your-Own-Brewery_Table-of-Contents.pdf
Se omtaler her:
https://www.brewersassociation.org/educational-publications/guide-to-starting-your-own-brewery/
https://www.youtube.com/watch?v=tmv_08VxC10&t=1s
Kr. 150
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 21.11.2024, 10:01 ・ FINN-kode: 381256229