Bildegalleri
Jan Vardøen: Tøffe drinker - Cappelen 2003
Beskrivelse av varen
Tilstand: Pent brukt - I god stand
Innbundet pen bok 135 sider sender gjerne
Omtale
Jan Vardøen er mannen som kan og gjør nesten alt. En fantastisk blanding av talenter, ideer, kunnskaper og ferdigheter. Nå er The Mix Master tilbake med ny bok om det han kan aller best – tøffe drinker!
Denne kreative gründeren med mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet er fast innslag i kulturprogrammet ”Stereo” på NRK. Der øser han av sine erfaringer og kunnskaper fra et liv som bartender rundt om i verden.
Boken inneholder rundt 50 oppskrifter på tøffe drinker med tilbehør. Alt mesterlig fotografert av Pål Laukli. Ingrediensene er ofte ganske uvanlige. Sammensetningene likeså. Det er derfor Vardøen kaller dem “tøffe”. Liker du å overraske, bør du kjøpe boka. Dette hadde du nemlig ikke funnet på selv!
Historien om hvordan drinken ble til, får du med på kjøpet. Pluss noen triks til å imponere med.
Omtale
Jan Vardøen er mannen som kan og gjør nesten alt. En fantastisk blanding av talenter, ideer, kunnskaper og ferdigheter. Nå er The Mix Master tilbake med ny bok om det han kan aller best – tøffe drinker!
Denne kreative gründeren med mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet er fast innslag i kulturprogrammet ”Stereo” på NRK. Der øser han av sine erfaringer og kunnskaper fra et liv som bartender rundt om i verden.
Boken inneholder rundt 50 oppskrifter på tøffe drinker med tilbehør. Alt mesterlig fotografert av Pål Laukli. Ingrediensene er ofte ganske uvanlige. Sammensetningene likeså. Det er derfor Vardøen kaller dem “tøffe”. Liker du å overraske, bør du kjøpe boka. Dette hadde du nemlig ikke funnet på selv!
Historien om hvordan drinken ble til, får du med på kjøpet. Pluss noen triks til å imponere med.
Gin and Cucumber
Ta et høyt, stort glass. Skjær to lange strimler av agurk med en potetskreller.
Kveile strimlene nedi glasset, prøv å legge dem mot sidene.
Fyll glasset med isbiter, innenfor agurkstrimlene, slik at de holder garnityret på plass.
Ha oppi en god gin, av typen "London dry".
Styrken bestemmer du selv, men et sted mellom fire og seks centiliter burde passe.
Fyll resten av glasset med tonicvann og rør alt sammen forsiktig en gang.
Anmeldelser:"Vardøens lidenskap for flytende godsaker følger boken som en rød tråd, og som et fristende og rødt cocktailbær toppes denne bokopplevelsen med fantastiske bilder.."
Lene Aarnes, Magasinet, ABC Startsiden
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 20.11.2024, 08:11 ・ FINN-kode: 381371984