Kantineansvarlig
Evat
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
En matglad kantineleder - et vertskap
Stilling: Vertskapsleder / Kantineleder/ Kjøkkensjef
Vi er på utkikk etter et vertskap til en av våre kantiner i Halden. Det er viktig at du liker mat, mennesker og ikke minst det å være et vertskap.
Ansvar
Lede, administrere og videreutvikle kjøkkenet og kantinen på en sunn og positiv måte. Sørge for at våre gjester føler seg ivaretatt og hjemme i vår kantine. Være et vertskap! Sørge for at all mat som utleveres fra kjøkkenet tilfredsstiller bedriftens krav til kvalitet, fortjenestemargin og nødvendig variasjon.
Organisasjon
Rapporterer til Regionsjef/Kundeansvarlig FM
Samarbeider med Kundeansvarlig for å oppnå og videreutvikle omsetning og resultater.
Oppgaver økonomi /resultat
- Arbeide aktivt for å øke omsetningen og styre kostnadene i henhold til budsjett
- Sørge for at budsjettert varekost og personalkost er i henhold til budsjett
- Være ansvarlig for kjøkkenets drift og bemanning – herunder også vikar håndtering
- Ansvarlig for innkjøp av råvarer og kontroll på kvalitet, volum og pris
- Ansvarlig for kalkulering av retter for å sikre budsjettert varekost i prosent
- Ansvarlig for å lage menyer tilpasset driftskonsept
- Utføre oppgaver som blir delegert av Kundeansvarlig/Regionsjef innen oppsatte frister
- Følge de til enhver tid gjeldende innkjøpsrutiner (innkjøpslojalitet)
- Gjennomføre jevnlig veiing av matavfall og logg føre dette i henhold til selskapets gjeldende rutiner dersom dette er avtalt
- Utarbeide og sende inn månedsoppgjør i henhold til frister. Ved ferieavvikling delegere oppgaven vedr månedsoppgjør og tidsfrister, eller på annen måte sørge for at det blir sendt inn i henhold til frist
- Gjennomføre varetellinger i henhold til regler og frister dersom et selskap Evat eier varelageret
- Sørge for at arrangementer blir gjennomført henhold til bestilling og godkjente kalkyler
Oppgaver personalansvar/HMS
- Ansvarlig/delaktig med nyansettelser, som innebærer intervju, introduksjon, opplæring, kontrakter og stillingsbeskrivelser i samarbeid med Regionssjef/Kundeansvarlig FM
- Utarbeide vaktlister etter lovbestemte regler, samt sørge for at bemanningen til enhver tid er i samsvar med aktivitetsnivået
- Avholde personalmøter jevnlig
- Ivareta bedriftens retningslinjer for helse, miljø og sikkerhetsarbeid
Stillingsbeskrivelse EVAT
- Oppgaver renhold/IK mat
- Ansvarlig for at kjøkkenområdet til enhver tid tilfredsstiller krav til orden, renhold og vedlikehold
- Påse at alle tekniske hjelpemidler blir betjent på forskriftsmessig måte
- Påse at kjøkkenpersonalet har god personlig hygiene og korrekt uniform
- Ansvarlig for etterlevelse og daglig oppfølging av IK-mat systemet (eSmiley)
- Ansvarlig for at korrekt merking av allergener tilfredsstiller forskriften
Generelt
-Alle medarbeidere har ansvar og myndighet til å:
-Påpeke og registrere avvik i forhold til fastsatte krav
-Foreta egenkontroll
-Bidra til forbedringer
Stillingensbeskrivelsen er lagt ut fra dagens situasjon og er ikke begrensende i forhold til andre relevante oppgaver som pålegges av overordnede. Arbeidsoppgaver og ansvarsforhold er gjenstand for løpende vurdering, og vil bli gjennomgått på den årlige medarbeidersamtalen.
Om arbeidsgiveren
I evat er vi idag 350 ansatte og er
lokalisert i Buskerud, Oslo og Østfold.
Vi er totalleverandør av Facility Management, personalrestaurant, kantine, renhold og eiendomstjenester. Ved å velge evat får dere en samarbeidspartner, vi leverer skreddersydde konsepter som er attraktive, kvalitetssikrede og kostnadseffektive. Vi ønsker å redusere kundenes interne tidsbruk på oppfølging, kvalitetssikring og innhenting av tilbud på ulike tjenester, slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.
Vi leverer en helhetlig løsning for alle servicetjenester som er nødvendig for å skape en god arbeidsplass. Som totalleverandør tilbyr vi forutsigbarhet i logistikk og planlegging. evat bidrar til å øke attraktiviteten til bygg og arbeidsplassen.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Antall stillinger: 2
- Sted: Knivsøveien, 1788 Halden
- Bransje: Event og arrangementer, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider
Nøkkelord
kantineansvarlig, vertskapsleder, halden, matlaging, vertskap
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 382161815
- Sist endret