Soussjef
Compass Group Norge
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Nytt år, nye muligheter! Bli en del av vårt team på Akershus festning!
Er du lidenskapelig opptatt av mat, elsker å gi kundene en strålende opplevelse, og ønsker å bli en del av et entusiastisk team? Nå har du sjansen til å jobbe med matservering på historiske Akershus festning – et sted fylt med både tradisjon og spennende arrangementer!
Som soussjef og nestleder hos oss får du en variert arbeidshverdag der du jobber tett med vårt team på fire fantastiske damer som er ledet av vår dyktige Kine. Sammen serverer vi alt fra lunsj til Forsvarets høgskole og andre militære på festningen, til å være en del av store arrangementer som Verdens kuleste dag og kulturarrangementer for hele familien. I 2025 ser vi ser frem til å fortsette å servere god mat og levere den beste kundeservicen til alle som kommer å spiser hos oss og ønsker akkurat deg med på laget!
Dine viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Tilberedning av varm og kald mat etter konsept.
- Kassebehandling, kundeservice og mersalg.
- Bidra til suksess under spesialarrangementer som konfirmasjoner, dåp og festivaler.
- Sørge for etterlevelse av HMS-rutiner og IK-mat.
- Varebestilling, varetelling og driftsansvar.
- Delta i møter og støtte kantinelederen som nærmeste sparringspartner.
- Skape trivsel for kolleger og kunder gjennom godt humør og samarbeidsånd.
Vi ønsker at du:
- Har erfaring fra matproduksjon og gjerne et fagbrev som kokk.
- Har ledererfaring eller et sterkt ønske om å utvikle deg som leder.
- Er serviceinnstilt, strukturert og fleksibel.
- Har gode norskferdigheter, muntlig og skriftlig.
- Er kvalitetsbevisst, energisk og innovativ.
Vi tilbyr:
- En spennende og utfordrende rolle på en unik arbeidsplass.
- Muligheter for karriereutvikling og kursing gjennom Compass Academy.
- Konkurransedyktige betingelser.
- Et profesjonelt og positivt arbeidsmiljø.
Arbeidstid er hovedsakelig mandag til fredag 07:00–15:00, med noe kveld- og helgearbeid ved arrangementer.
Stillingen har tiltredelse snarest og vi kaller inn aktuelle kandidater fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Sted: 0154 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kokk, Ledelse, Mat og servering
Nøkkelord
chef, assisterende kjøkkensjef, nestleder, kjøkkensjef, sous-sjef
Annonseinformasjon
- FINN-kode 382206252
- Sist endret