Kokk
Toptemp Hospitality AS
- Frist 13.1.2025
- Ansettelsesform Fast
Vil du ta Fiskeriet og teamet ditt til nye høyder? Hos oss får du friheten, støtten og muligheten til å gjøre det.
Vi søker en engasjert og dyktig avdelingsleder for fiskedisken på Fiskeriet,
Hos oss kombinerer vi kjærligheten til sjømat med ekte håndverk og førsteklasses service.
Hvorfor jobbe hos oss?
Vi tror på å gi våre ledere verktøyene de trenger for å lykkes. Gjennom støtte, opplæring og fokus på individuell utvikling sørger vi for at du har det som trengs for å vokse - både i din lederrolle og som en viktig del av vårt fellesskap.
Om rollen:
Som avdelingsleder for fiskedisken vil du få en variert og spennende hverdag. Du får ansvaret for drift og utvikling av avdelingen, med fokus på kvalitet, kundeservice og økonomisk kontroll. I tillegg leder du et team på 5–6 ansatte, og sørger for at de trives og presterer.
Dine viktigste ansvarsområder:
- Lede og utvikle fiskedisken med fokus på kvalitet og kundeservice.
- Sørge for at fiskedisken alltid fremstår innbydende og er fylt med de beste råvarene.
- Sikre økonomisk drift gjennom kontroll på svinn, kalkyler og timebruk.
- Følge opp og etterleve IK-mat-rutiner.
- Ansette, utvikle og veilede teamet ditt.
- Bidra til et positivt arbeidsmiljø.
Hvem er du?
- Du har erfaring fra sjømatbransjen, restaurant eller tilsvarende. Bakgrunn som kokk er et pluss!
- Du brenner for mat, spesielt sjømat, og er dyktig på filetering (et krav).
- Du trives med ansvar og inspirerer andre gjennom ledelse og engasjement.
- Du elsker kundekontakt og yter alltid det lille ekstra for å gi en fantastisk opplevelse.
Hva tilbyr vi?
- En unik mulighet til å utvikle deg i en del av Akershusgruppen, en av Norges mest anerkjente restaurantkonsern.
- God støtte og opplæring for å sikre at du lykkes i rollen.
- En variert arbeidshverdag med skift (08:00–16:00 eller 11:00–19:00) og arbeid annenhver helg.
- Konkurransedyktige betingelser og et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på trivsel og utvikling.
Bli med på laget!
Intervjuer gjennomføres fortløpende, og oppstart skjer etter avtale.
Ta sjansen og bli en del av en arbeidsplass hvor du kan vokse både faglig og personlig. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Søk i dag – kanskje er du akkurat den vi ser etter!
Nysgjerrig på flere av våre stillinger?
Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!
- Sektor: Privat
- Sted: Youngstorget 2, 0181 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
Nøkkelord
Kokk
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 383225017
- Sist endret