Bildegalleri
Matleksikon, Kjell E. Innli
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Pent brukt - I god stand
Ulest, fremstår som ny med unntak av små merker på coveret (avbildet). Tung solid bok, fresht cover i oransje og blått. Julegave til en matentusiast?
Medlemsvurdering hentet fra nettsiden under:
"Dette er ingen tradisjonell kokebok. I tillegg til 12 000 oppskrifter på alt fra kokt og stekt egg til de flotteste råvarer og gourmetretter er det over 20 000 oppslagsord. Det er ingen bilder - kun et oppslagsverk med forklaring og oppskrift i telegramstil, og hva retten heter på fransk, tysk, engelsk og norsk. Det er mange variasjoner og serveringsforslag på en rett (alt fra noen få til et par dusin). Du får svar på hva et zesteurjern er og andre praktiske verktøy i matlagning. Dette er virkelig et funn for deg som er interessert i mat - både lage og spise den, men også for deg som lurer på hvorfor en rett heter det den heter. Man får også lære ting som at snitter (en firkantet brødskive som er skåret diagonalt), smørbrød (stor canapè) og landgang (sammenhengende canapè med seks ulike påleggssorter - kjøtt, fisk, skalldyr, ost, salat og egg) er typiske norske retter, og finnes nesten ikke i andre land. En krydderoppsats med salt, pepper, eddik og olivenolje heter apotek på fagspråket. Croque-Monsieur ble funnet opp på en cafè i Paris i 1910. Denne boken gjør at både hjernen og magen blir mett"
Les mer om boka her: https://www.bokklubben.no/boeker/matleksikon-kjell-e-innli/produkt.do?produktId=2172442
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 2.12.2024, 21:19 ・ FINN-kode: 383321150