Renholder/Cleaner
Burger King Burger King Torggata
- Frist 19.12.2024
- Ansettelsesform Fast
Renholder/Cleaner
(english below)
Renholder
Gode gjesteopplevelser i Burger King begynner med rene restauranter og et rent kjøkken. Derfor er stillingen som renholder en av de viktigste rollene i restaurantene våre. Som renholder i Burger King arbeider du i hovedsak utenom restaurantens åpningstid. Du har ansvar for å rengjøre gjesteareal, kjøkken og kjøkkenutstyr.
For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvstendig, grundig i din arbeidsutførelse og effektiv.
Vi ser etter deg som er pålitelig, nøyaktig og som har et øye for detaljer. Har du også godt humør og stor ansvarsfølelse, vil du med stor sannsynlighet passe inn hos oss.
Du trenger ikke snakke norsk for å jobbe hos oss. Alt du trenger er engelsk på et kommunikativt nivå. Du må gjerne ha tidligere erfaring med renholdsarbeid, men dette er ikke et krav da du vil få full opplæring og kontinuerlig oppfølging hos oss.
Høres dette ut som deg? Send oss da gjerne en søknad.
Cleaner
Good guest experiences in Burger King begin with clean restaurants and a clean kitchen. That is why the position of cleaner is one of the most important roles in our restaurants. As a cleaner in Burger King, you mainly work outside the restaurant's opening hours. You are responsible for cleaning the guest area, kitchen and kitchen equipment.
To be successful in your job, it is important that you are independent, thorough in your work performance and efficient.
We are looking for someone who is reliable, accurate and has an eye for detail. If you also have a good mood and a great sense of responsibility, you will most likely fit in with us.
You do not need to speak Norwegian to work with us. All you need is English at a communicative level. You are welcome to have previous experience with cleaning work, but this is not a requirement as you will receive full training and continuous follow-up with us.
Does this sound like you? Please send us an application.
Om arbeidsgiveren
Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året fremdeles med den samme visjonen fra 1954.
- Sektor: Franchise/Selvstendig næringsdrivende
- Sted: Torggata 24, 0183 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering, Renhold
Nøkkelord
Renholder, Cleaner
Annonseinformasjon
- FINN-kode 383668627
- Sist endret