DRIFTSSJEF
LOUISE RESTAURANT & BAR
- Frist 2025-01-07
- Ansettelsesform Fast
Vi søker Driftssjef til Louise Restaurant & Bar - bli med på Louise sin nye reise!
Er du en person med bein i nesa, som elsker utfordringer? Louise Restaurant & Bar er nå på jakt etter en Driftssjef som er klar for å drifte og lede et av Norges mest kjente restaurant- og utelivskonsepter!
Om Louise Restaurant & Bar
Siden sin oppstart i 1986 har Louise vært en fast institusjon på Aker Brygge, med en fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Oslo. Med plass til 500 gjester innendørs og 200 på uteserveringen, er vi en av landets største restauranter. Om dagen byr vi på herlig sjømat og skalldyr, mens på kvelden går Louise over til å bli en av Oslos mest besøkte utsteder, Louise by Night.
Din rolle som Driftssjef
Som Driftssjef på Louise får du en sentral lederrolle i både restauranten og nattklubben, samt restaurantens kjøkken. Du vil være ansvarlig for den daglige driften, samt å sikkerstille et godt arbeidsmiljø og de gode gjesteopplevelsene. Grunnet restaurantens størrelse, varierte drift og bransjens sesongsvingninger, er dette stillingen for deg med mye erfaring, kompetanse og som ønsker en utfordring.
Louise står foran en spennende reise, da vi i 2025 starter en omfattende rebrandingprosess, med lansering av et helt nytt konsept i 2026! Hele restauranten og kjøkkenet skal pusses opp, i tillegg skal vi endre både meny og servicestandarder. Vi søker derfor en dreven Driftssjef som vil være med på denne reisen. Her får du muligheten til å være med å skape et konsept som setter nye standarder i bransjen!
Vi ser etter deg som:
- Har bein i nesa og tar utfordringer på strak arm
- Er strukturert, ryddig og glad i rutiner
- Takler et høyt tempo
- Er hardtarbeidende
- Løsningsorientert og selvstendig
- Flink til å lede og motivere seg selv og egne ansatte
- Er en inspirerende leder som bidrar til et godt arbeidsmiljø
- Brenner for å skape gode gjesteopplevelser
- Har gode kommunikasjonsevner
- Har 2-5 års erfaring fra drift av større restauranter eller lignende konsepter
- Det er et krav at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
- Har interesse for mat og drikke er det et stort pluss!
Arbeidsoppgaver vil utgjøre:
- Kvalitetssikre service og den daglig driften i restauranten, som inkluderer restauranten, kjøkken og bar
- Sikre effektivt og godt samarbeid mellom restaurant, kjøkken og bar.
- Sikkerstille budsjett og KPI’er
- Kontrollere kostnader
- Identifisere forbedringsområder
- Sikkerstille ressursbehov og bemanning i forhold til sesong og budsjett
- Implementere og sikkerstille rutiner og standarder
- Skape trivsel og et godt arbeidsmiljø
- Sørge for at hver medarbeider har kunnskapen og motivasjonen til å utføre jobben på en best mulig måte
Vi tilbyr:
- En sentral lederstilling i en av Norges største restauranter
- En variert og spennende arbeidshverdag med både utfordringer og muligheter
- En nøkkelrolle i en storstilt rebrandingprosess
- Gode karrieremuligheter i et voksende selskap
- Spennende drift og et godt arbeidsmiljø
- Selvstendig og varierende hverdag
- Konkurransedyktig lønn og betingelser
Som Driftssjef på Louise vil du være del av Mat & Drikke Gruppens ledergruppe. Stillingen rapporterer til Konsern Driftssjef.
Stilling vil være en kombinasjon mellom administrativ og operativ. Det forventes at du er til stede under skift og at du jobber sammen med dine medarbeidere.
Er du på utkikk etter nye erfaringer og spennende utvikling, så er dette absolutt en jobb for deg!
Kandidater vil bli vurdert fortløpende, og stillingen kan besettes før søknadsfristen går ut.
Hvem er vi
Louise er en del av Mat & Drikke Gruppen, som også drifter Pastis Bistrobar, Lekter’n og Yokoso, hvor alle holder til på ettertraktete Aker Brygge. Gruppen ble i sin tid startet av brødrene Pål og Tom Gjelseth og driftes i dag av neste generasjons brødre, Markus og Joppe Gjelseth. Sammen med et ungt og energisk team drifter og utvikler de restaurantkonseptene videre. Gruppen har et sterkt fokus på innovasjon og utvikling av unike restaurantopplevelser – og du kan bli en del av denne reisen.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Stranden 3, 0250 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef
Nøkkelord
driftssjef, operational manager, head of operations
Annonseinformasjon
- FINN-kode 383910689
- Sist endret