Innovation Facilitator
Lerøy Seafood Group ASA
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Innovation Facilitator
Innovation Facilitator i Lerøy Seafood Group ASA, avd. Brand and Innovation
Vil du utfordre etablerte tankesett og legge til rette for innovasjon på tvers av organisasjonen? Er du god til å samle ulike perspektiver og skape et miljø der kreativitet og samarbeid blomstrer?
Vi søker en utadvendt og engasjert fasilitator som kan drive innovasjonsarbeid ved å veilede team i bruk av kreative metoder og bygge en kultur for læring og nytenkning.
Lerøy er en ledende aktør innen sjømatnæringen, og vi er godt i gang med å løfte innovasjonsarbeidet på tvers av konsernet. Nå ser vi etter en dyktig fasilitator som kan drive frem dette arbeidet ved å sette ansatte i stand til å tenke nytt og handle innovativt.
Stillingen er plassert i avdeling for Brand and Innovation i Lerøy Seafood Group og vil jobbe sammen med resten av avdelingen, samt andre avdelinger og datterselskap i konsernet.
Arbeidsoppgaver:
- Støtte og fasilitere ulike innovasjonsinitiativer, som Design Thinking-workshops.
- Implementere opplæringsprogrammer for å styrke innovasjonskultur og -kapabiliteter.
- Organisere interne pitch-events for å vise frem og støtte innovative ideer.
- Jobbe med digitale verktøy og plattformer for globalt samarbeid innen innovasjon (f.eks. Miro).
- Planlegge og gjennomføre kreativitetstrening, workshops og innovasjonsarrangementer.
- Designe fasiliteringsoppsett som fremmer åpen dialog, kreativitet og problemløsning ved å forstå gruppedynamikk.
- Håndtere kommunikasjon med workshopdeltakere inkludert invitasjoner, agendaer, forhåndslesning og oppfølgingsmateriale.
Kvalifikasjoner:
- Minimum 3 års relevant utdanning på høgskole- eller universitetsnivå
- Erfaring med design og fasilitering av interaktive workshops.
- Praktisk erfaring med metoder som Design Thinking og andre innovative prosessverktøy.
- Meget god muntlig og skriftlig framstillingsevne i norsk og engelsk
- Initiativrik og proaktiv, med evne til å drive prosesser fremover og utfordre etablerte tankesett.
- Lidenskap for fremtidens arbeidsformer, inkludert nye modeller for samhandling og kommunikasjon.
- Erfaring med bruk av digitale verktøy og plattformer (f.eks. Miro, AI-baserte verktøy) som fremmer kreativitet og samarbeid.
- Sterke evner til å lede og motivere tverrfaglige team i en dynamisk setting.
- Analytisk og kreativ tilnærming til problemløsning, spesielt ved komplekse utfordringer.
- Fleksibel og tilpasningsdyktig, med en sterk vilje til å lære, utvikle seg og utforske nye arbeidsmåter som fremmer innovasjon og samarbeid.
- Erfaring med design og visuell utarbeidelse av arbeidsmaterialer for innovasjonsprosesser er en fordel.
For oss er personlige egenskaper like viktig som kompetansen du kommer med. For å lykkes i rollen som Innovasjons fasiliteter er det viktig for oss at du er nysgjerrig, glad i å møte nye mennesker og jobbe i team.
Det er viktig for oss at du identifiserer deg med og til enhver tid etterlever våre verdier som er åpen, ærlig, ansvarlig og skapende.
Vi tilbyr:
- Spennende utfordringer - unike opplevelser og fremtidens arbeidsmetoder
- Trygg arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern
- Hos oss får du gode muligheter til å vokse, lære og utfordre deg selv - både personlig og profesjonelt.
- Konkurransedyktige lønnsbetingelser - og gode pensjons- og forsikringsordninger
- Sosialt og trygt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og tverrfaglig samarbeid der kreativitet trives
Hvis dette høres interessant ut, vil vi gjerne høre fra deg!
For ytterligere informasjon om stillingen kontakt Lena Vogele på telefon 481 33 035 eller e-post lena.vogele@leroy.no
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, og kun søknader registrert elektronisk via vårt søknadsskjema vil bli vurdert. Bli kjent med Lerøy Seafood Group på vår nettside leroyseafood.com
Om arbeidsgiveren
Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.
Hver eneste dag leverer våre om lag 6 000 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Vi har et bredt utvalg av bærekraftige, sunne produkter som serveres til over 80 ulike land.
Hovedkontoret ligger i Bergen, men vi driver med fangst og havbruk langs hele kysten av Norge. Lerøy har fabrikker som produserer og pakker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Nederland, Portugal, Spania, Italia, Tyrkia og Shetland. I tillegg har vi salgskontorer i USA, Japan og Kina.
Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller. Vi er stolte over å servere verden med sjømat tilsvarende 1,75 milliarder måltider i året.
Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.
Verdiene til selskapet er å være skapende, ærlig, åpen og ansvarlig.
- Sektor: Privat
- Sted: Thormøhlen gate 51 B, 5006 Bergen
- Bransje: Fiskeri og oppdrett, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Annet
Nøkkelord
Innovasjon, internasjonal, fasilitere
Annonseinformasjon
- FINN-kode 384359294
- Sist endret