Kokk med fagbrev
Sodexo AS
- Frist 15.01.2025
- Ansettelsesform Fast
Kokk med fagbrev og erfaring med ledelse av personal
Du kan være den vi er på jakt etter!
Sodexo søker kokk som også vil fungere som stedfortredende kjøkkensjef ved behov til vår freshe personalrestaurant i Parkveien 55, en av våre viktigste kunder. Du må være en teamplayer da dette er det vi anser som viktig for å nå våre mål.
Bli med i Sodexo og bli en del av noe større. Du hører hjemme i et team der du kan handle med hensikt og utvikle deg på din egen måte.
Oppstart: 01.02.2025
Du vil vite hva som er nøkkelpunktene med å jobbe hos oss og her kommer de:
- Her får du gode arbeidstider: Er du lei av å jobbe sene kvelder og ikke kunne delta på lørdagsutflukten? De tidene er forbi! Som kokk i Sodexo har du gunstige arbeidstider – i hovedsak mandag til fredag, dagtid. Helger kan forekomme.
- Det her er en jobb for den kreative matelskeren: Er du en kreativ sjel som elsker å teste nye ideer, bidra til et bærekraftig kosthold, så er denne stillingen perfekt for deg.
- Du får jobbe i nye og moderne lokaler med topp standard: Her finner du alt du behøver for å skape kulinarisk magi!
- Du får en arbeidsplass der arbeidsglede og topp service er nøkkelord: Her vil du få jobbe på en trivelig arbeidsplass med mye godt humør. Vi vil at lunsjpausen skal være dagens høydepunkt for alle våre gjester. Arbeidsglede, team spirit og å levere topp service til våre sultne besøkende er alpha og omega. Kort og godt – du blir del av en arbeidsplass der trivsel og fagkunnskap gjennomsyrer arbeidshverdagen.
I Sodexo finnes det en verden av muligheter
Vi har virksomhet i over 60 land, noe som gjør at du får kollegaer over hele verden og gode muligheter for arbeid i et annet land i fremtiden – om det er noe du drømmer om. I denne stillingen vil du få bryne deg på et bredt spekter av arbeidsoppgaver som inkluderer både operative og noen ganger administrative oppgaver. Du vil få stor innflytelse; vi stoler på din kompetanse og får bidra til å sette ditt eget personlige preg på restauranten.
Hvem er du?
Vi tror du er en nytenkende og proaktiv kokk! Vår personalrestaurant skal være noe utenom det vanlige – moderne, fresh og nytenkende. Vi søker deg som virkelig brenner for mat og matlaging, og har som din store ambisjon å gjøre noe unikt med din innsats. For å briljere i din rolle tenker vi at du er en person som trives med uklanderlig struktur og system. Ditt største mål er å tilby sunn, velsmakende og hjemmelaget mat til alle som besøker våre restauranter!
Vi ønsker at du har fagbrev som kokk. Videre tror vi at du har minst 3-5 års relevant erfaring fra kjøkken innen hotell eller restaurant. Du har også god erfaring med og innsikt i kjøkkenøkonomi med alt det innebærer.
Vi tror også at du er en person som:
- Setter gjester og ansatte i fokus
- Har svært gode norskkunskaper, både muntlig og skriftlig
- Har gode IT-kunnskaper, evne til å lære seg nye ting
- Kan gjenkjenne deg i Sodexos verdier: serviceinnstilling, lagånd og utvikling.
- Er opptatt av miljø og bærekraft
- Er en god kremmer og er iderik
- Er et smilende JA menneske
Sodexos verdier er serviceinnstilling, lagånd og utvikling. Deler du de samme verdiene og kjenner deg igjen i innholdet ovenfor? Ikke nøl – ta neste steg i karrieren med oss.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Oslo, 0256 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
Nøkkelord
kjøkken, mat, personalansvar
Annonseinformasjon
- FINN-kode 384873639
- Sist endret