Studiomedarbeider
Universitetet i Innlandet
- Frist 3.2.2025
- Ansettelsesform Fast
Studiomedarbeider
Fakultet for film, TV og spill (FTVS) ved Universitetet i Innlandet (INN) ble samlet som én enhet fra 1. august 2024. Det nye fakultetet består av tre institutt; Den norske filmskole, TV-skolen og Spillskolen, og har som mål om å skape optimale rammebetingelser for videre utvikling av våre audiovisuelle fagmiljøer. Fakultetet tar ansvar for kunstfaglig utdanning på høyeste nivå med ambisjon om å være nasjonalt ledende og internasjonalt anerkjent.
Vi søker studiomedarbeider for fakultetets studioer og produksjonslokaler. Du vil bli en del av en kompetent teknisk avdeling som jobber opp imot tre av de fremste fagmiljøene i landet innenfor film-, TV- og spill-utdanning, og du vil kunne bidra i utviklingen av et nytt og unikt fakultet. Hovedarbeidssted vil være Lillehammer, men fakultetet har også studioer på Hamar og i Oslo.
Vi ser for oss en hverdag i stillingen bestående av variert arbeidshverdag med oppfølging og veiledning av studentenes aktiviteter i studio, inkludert bygging av scenografi og kulisser, med søkelys på sikkert arbeidsmiljø og læring for studentene. Drift av studioene, inkludert booking, vedlikehold og innkjøp av forbruksmaterialer, i samarbeid med resten av teknisk stab. Involvering og delaktighet i relevante utviklingsprosjekter i teknisk stab og imot fagmiljøene, spesielt innenfor bruk av ny teknologi i studioproduksjon. Oppfølging av sikkerhet ved eksterne opptakssteder.
Ansvar og arbeidsoppgaver
- Studentveiledning/oppfølging i forbindelse med bygging av studiodekorasjoner
- Oppfølging av HMS, ryddighet og orden i fakultetets studioer
- Administrering og koordinering av fakultetets studioressurser.
- Bestilling av materialer, forbruksvarer og utstyr.
- Drift av rekvisitt- og kulisselager.
- Planlegging og prosjektering av framtidige studiolokaler og studioproduksjonsbehov.
Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved behov.
Kvalifikasjoner
Du må ha:
- Svennebrev som snekker eller tømrer, eller annen relevant utdanning. Erfaring fra byggfag, dekorasjon/scenografi, studiodrift, eller andre relevante fagområder kan kompenseres for manglende formell utdanning.
- Kompetanse til å lede og gjennomføre byggeprosjekter i studio og på location.
- Grunnleggende norskkunnskaper.
- Grunnleggende IT-kunnskaper.
- Førerkort Klasse B.
Det er ønskelig med:
- Erfaring med veiledning og opplæring av studenter eller elever
- Variert studio- eller sceneerfaringer med både fysiske dekorasjoner og digital rigging
- Relevant HMS-kompetanse
Det er en fordel med:
- Prosjektledererfaring fra film, tv og/eller teaterbransjen
- Maling/dekor og patineringskompetanse
- Kjenne til grunnleggende design-programvare som Adobe, SketchUp
- Førerkort Klasse BE eller C1
Personlige egenskaper:
- Evne til å lede sin egen arbeidshverdag.
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter.
- God ryddighet og ordenssans.
- Myndighet og lederskap overfor studenter.
- Motivert, endringsvillig og nysgjerrig.
Vurderingen av hvilken kandidat som er best kvalifisert vil være en helhetlig vurdering av utdanning, erfaring og personlig egnethet, i tillegg til motivasjon og øvrige kvalifikasjonskrav slik de er formulert i annonseteksten.
Stillingen med tilhørende arbeidsoppgaver skal ivaretas i samsvar med gjeldende lov- og regelverk for statsansatte, herunder også Lov om kontroll med eksport av strategiske varer, tjenester og teknologi m.v. Kandidater som etter vurdering av søknad og vedlegg kommer i konflikt med kriteriene i sistnevnte lov, vil ikke kunne tiltre stillingen ved Universitetet i Innlandet. Nødvendige godkjenninger må opprettholdes gjennom hele ansettelsesforholdet.»
Vi tilbyr
- en spennende og utfordrende jobb ved et universitet i utvikling.
- lønn i stilling som Avdelingsingeniør (stillingskode 1085) etter kompetanse og erfaring.
- medlemskap i Statens pensjonskasse (http://www.spk.no), med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger.
- gode arbeidsbetingelser.
For mer informasjon om INN som arbeidsgiver, se her (https://www.inn.no/).
Video: https://www.youtube.com/watch?v=n43fhR_q5Lg
Søke stillingen
Søknad og vedlegg leveres elektronisk via "Søk stillingen".
Søknaden skal inneholde:
- søknadsbrev
- CV med oversikt over utdanning, erfaring og annen kompetanse
- kopi av vitnemål og attester
- andre vedlegg som vurderes som relevante for søknaden
Jobbnorge kundeservice hjelper deg om du har spørsmål om opplastning av vedlegg eller andre tekniske forhold rundt søknaden.
Opplysninger om deg kan bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.
For mer informasjon om stillingen kontakt: Teknisk leder Geir Ove Thorsveen, geir.ove.thorsveen@inn.no
Mangfold og positiv særbehandling
Universitetet i Innlandet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner, arbeidsoppgaver og arbeidstid.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Du kan lese mer på arbeidsgiverportalen (https://arbeidsgiver.dfo.no/strategisk-hr/inkluderingsdugnaden/bli-bedre-pa-rekruttering/hvordan-skrive-stillingsannonser-som-0).
Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbsøkerportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.
Om arbeidsgiveren
Universitetet i Innlandet har om lag 15 000 studenter og 1 500 ansatte. Vi har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad, og tilbyr også noen utdanninger på Kongsvinger, Tynset og i Oslo.
Universitetet i Innlandet er kjent for sterke og solide utdannings- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
Vår visjon er «Sterkere sammen - vi bygger universitetet i tverrfaglig fellesskap, sammen med samfunns- og arbeidsliv."
- Sektor: Offentlig
- Sted: Vormstuguvegen 2, 2624 Lillehammer
- Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap
- Stillingsfunksjon: Håndverker, Snekker/Tømrer, Teknisk service
Annonseinformasjon
- FINN-kode 385402423
- Sist endret