1. Kokk Radisson Blu Polar Hotel
Hurtigruten Svalbard AS
- Frist 06.01.2025
- Ansettelsesform Fast
Er du en lidenskapelig kokk som er klar for et arktisk eventyr på Svalbard?
Er du en lidenskapelig kokk som er klar for et arktisk eventyr?
Vi søker en dyktig kokk som ønsker å bli en del av vårt fantastiske team på Svalbard. Her får du muligheten til å lage utsøkte retter med de beste råvarene, samtidig som du opplever den spektakulære arktiske naturen. Vi søker nå etter en første kokk til Radisson Blu Polar Hotel
- Fagbrev som kokk
- Erfaring som kokk i et profesjonelt kjøkken
- Lidenskap for matlaging og kreativitet i matveien
- Evne til å jobbe effektivt under press
- Gode samarbeidsevner og positiv innstilling
- Sterke kommunikasjonsferdigheter
- Må beherske engelsk, Norsk er en fordel
Arbeidsoppgaver:
- Ansvarlig for daglig matproduksjon, kvalitet og presentasjon.
- Ansvarlig for å lede kjøkkenteamet på daglig basis.
- Praktisk/hands-on stilling.
- Assisterer sous-chefen med menyutvikling.
- I sous-chefens fravær har 1. kokk ansvar for administrativt arbeid på kjøkkenet, som bestillinger, timeplaner, lønninger og lagerkontroll.
- Følger opp standarden for høy kvalitet på mat og presentasjon, satt av sous-chefen.
- Ivareta mattrygghet og hygiene i henhold til gjeldende regelverk, IK-mat og HACCP.
- Tilpasser seg de daglige utfordringene gitt av lokasjonen vi befinner oss på.
- Regulerer daglig mat- og porsjonskontroll, inkludert svinn.
- Holder seg oppdatert på mattrender av høy kvalitet.
- Utfører daglige oppgaver tildelt av sous-chefen.
- Sørge for en ryddig og innbydende servering
Hva vi tilbyr:
- Konkurransedyktig lønn med og gode arbeidsforhold
- Unike opplevelser i en av verdens mest eksotiske destinasjoner
- Muligheten til å jobbe med et dedikert og profesjonelt team
- Behjelpelig med å skaffe bolig
- Skatt og trygdeavgift på Svalbard er for tiden: 15,8 %
- Del av en større virksomhet med gode muligheter for faglig utvikling
Om arbeidsgiveren
Hurtigruten Svalbard AS er Svalbards eldste og største reiselivsbedrift og turoperatør, med forretningskontor i Longyearbyen. Selskapet er heleid av Hurtigruten AS. Hurtigruten Svalbard AS eier og drifter Radisson Blu Polar Hotel, Funken Lodge, Coal Miners’ Cabins, Huset og et bakeri. Innenfor selskapsstrukturen inngår også outdoor-butikken Longyear78 og Ing. G. Paulsen (IGP) som er en handelsbedrift med salg og service av snøscootere, båt og tilhørende utstyr.
Hurtigruten Svalbard AS er sertifisert for ISO 9001 og 14001
Selskapet har per i dag ca. 200 ansatte og ca. 150 årsverk, og en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: Longyearbyen, Svalbard og Jan Mayen, 9170 Longyearbyen
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Engelsk
Nøkkelord
kokk, Svalbard
Annonseinformasjon
- FINN-kode 386040646
- Sist endret