Konditor
HAVILA KYSTRUTEN AS
- Frist 2.2.2025
- Ansettelsesform Fast
Konditor langs kysten
Vil du ha gjester som sovner til nordlys og våkner til utsikten av verdens vakreste kyst? Kan du tenke deg å være om bord på et nytt, bærekraftig hotell som viser frem det beste av Norge, der du og bysseteamet gir gjestene eventyrlige matopplevelser og minner for livet? Havila Kystruten, som på kystruten Bergen – Kirkenes - Bergen søker engasjerte konditorer for fast ansettelse, som får ta del i å drifte byssen om bord på et av våre nybygde miljøvennlige skip.
Om stillingen: Vi søker en kreativ konditor med ansvar for vårt konditori på våre kystruteskip. Vi ser etter en konditor med kjærlighet for faget sitt, for sine kollegaer og for våre gjester. Våre verdier er "lede, dele og bry seg"- Om du kan kjenne deg igjen i disse verdiene er du den rette konditoren for oss.
Arbeidsoppgaver og ansvar er blant annet
- Produksjon og bearbeiding av desserter og bakevarer.
- Á la carte-servering.
- IK-mat og avviksregistrering.
- HMS-arbeid.
- Følge manualer i henhold til Havila Kystruten sitt matkonsept «Havila Food Stories». Se gjerne: https://www.havilavoyages.com/the-ships/havila-food-stories
- Varemottak med kunnskap om, og erfaring med begrepet «FIRST IN FIRST OUT».
- Oppvask og renhold.
Vår drømmekandidat er:
- engasjert og har interesse for arbeidet og livet om bord.
- jobber for å skape gode relasjoner med ledere, medarbeidere og gjester.
- er fleksible og tar utfordringer på strak arm.
- lytter til kollegaer og gjester for å forbedre drift og service om bord.
- motiverer kollegaer ved å gi tydelige, konkrete og relevante tilbakemeldinger.
- tar initiativ og bidrar til et godt arbeidsmiljø.
- setter HMS høyt i alle gjøremål.
Kompetansekrav
- Fagbrev i konditorfaget og minimum 3 år relevant erfaring. Dokumenterbar og solid relevant erfaring kan kompensere for krav til utdanning.
- Maritim erfaring eller erfaring fra hotell og/eller restaurant er en fordel.
- God språkferdigheter i norsk/skandinavisk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Behersker du i tillegg flere språk er dette en fordel.
- Gode digitale ferdigheter, gjerne innen byssesystem og andre relevante Cruise/hotell-system er en fordel.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Godkjent STCW-kurs i krise- og passasjerhåndtering.
- Godkjent STCW-kurs i grunnleggende sikkerhet for sjøfolk.
- Gyldig helseattest fra sjømannslege.
Vi tilbyr:
- Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
- Gode pensjons- og forsikringsvilkår.
- En trygg arbeidsplass hvor vi jobber for langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen.
- Mulighet til å arbeide i et internajonalt miljø.
- Gratis kost og losji om bord.
- Fine reiseopplevelser og muligheten til å besøke ulike destinasjoner langs Norges vakre kyst.
- Utviklende, godt og inspirerende arbeidsmiljø med et stort fokus på gjesteopplevelse og profesjonalitet.
- Arbeidsgiver dekker reisekostnader mellom hjemmet og påmønstringshavn innenfor Norden.
Arbeidssted: på et av Havila Kystruten sine skip som går i rute Bergen - Kirkenes - Bergen
Arbeidstid: 1:1-rotasjon med 22 dager på / 22 dager fri
Om arbeidsgiveren
Havila Kystruten er et norsk rederi med hovedkontor i Fosnavåg. Selskapet seiler den historiske kystruten Bergen – Kirkenes – Bergen, og har rundt 550 ansatte. Rederiet er notert på Euronext Growth Oslo, og største aksjonær er Havila Holding AS i Fosnavåg. Vi har et samfunnsoppdrag og en avtale med Samferdselsdepartementet som legger grunnlaget for vår virksomhet og våre daglige operasjoner. Samfunnsoppdraget vårt skal skape levedyktige kystsamfunn, bidra til verdiskaping i områdene vi opererer, og gi opplevelsesrike kystreiser. Med de mest miljøvennlige passasjerskipene på kystruten skal vi være ledende på grønn teknologi, være en fremoverlent aktør som er villig til å investere i bærekraftig endring, formidle bærekraftig turisme og være en forkjemper for at de gode løsningene som finnes blir tatt i bruk. Slik skal vi bidra med vårt til at 2030-målene blir nådd for Norge.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: 0256 Oslo
- Bransje: Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering, Service/servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
gjesteopplevelse, hotell, restaurant, produksjon, konditor
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 386065392
- Sist endret