Kjøkkensjef
Compass Group Norge
- Frist 31.1.2025
- Ansettelsesform Fast
Vi søker kjøkkensjef til Construction City!
Har du lidenskap for å lede mennesker, optimalisere drift og skape gode kundeopplevelser innen mat, drikke eller møter/konferanse? Compass Group søker dyktige ledere som vil ta ansvar for serviceleveransen i Construction City på Ulven, Oslo. Her får du muligheten til å bygge sterke team, drive effektiv drift og levere høy kvalitet i et av Norges mest spennende næringsmiljøer. Er du klar til å sette standarden for fremragende service? Bli med oss!
Mer informasjon om Compass Group sin leveranse på Construction City finner du her: https://jobb.compass-group.no/locations/construction-city
De første leietakere flytter inn i bygget sommeren 2025 og vår Contract Manager Camilla er nå i gang med bygge sin ledergruppe. Søk allerede i dag på stillingen som:
Kjøkkensjef
Som kjøkkensjef vil du være med fra innflytting i første bygget for å sette rammene og ditt preg på ditt eget kjøkken. Du får ansette dine kokker og være med å bygge ditt eget dreamteam. Du sørger for at kjøkkenet besår av en robust organisasjon og leverer kvalitet i øverste klasse. Du vil være med fra dag en og din oppgave er å lede kjøkkenteamet fra åpning til den daglige driften når bygget er komplett.
Construction City prosjektet består av flere bygg og innflytting er planlagt gradvis i perioden juli 2025 - mars 2026
1. juli åpner en stor del av bygget og skal det åpnet to moduler til Food Court og bespisning opptil 1100 gjester daglig. I januar 2026 kommer det ytterligere 1500 leietakere og her skal det leveres en Food Court løsning med seks forskjellige konsepter og opptil 3500 gjester hver dag. I tillegg til dette driver vi flere kaffebar, to restauranter og et møtesenter på huset.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Ansvarlig for å lede det daglige arbeidet på enheten, inkl. personalansvar
- Ansvarlig for enhetens økonomiske leveranse, samt kvalitet
- Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
- Vare- og lagerstyring
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
Vi ønsker at du er/har:
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Evnen til å lede andre
- Yrkesfaglig utdanning innen matfaget
- Bransjeerfaring
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i matfaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har kjernetid 08.00-16.00 mandag til fredag, men noe arbeid utover dette må påberegnes. Oppstart i stillingen er juni 2025. Søknader blir behandlet fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Construction City, 0581 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Mat og servering
Nøkkelord
Kitchen manager, Headchef, Executive chef, Kjøkkensjef, Mat
(1/2)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 386760243
- Sist endret