Food & Beverage manager
Compass Group Norge
- Frist 31.1.2025
- Ansettelsesform Fast
Vi søker Food & Beverage manager til Construction City!
Har du lidenskap for å lede mennesker, optimalisere drift og skape gode kundeopplevelser innen mat, drikke eller møter/konferanse? Compass Group søker dyktige ledere som vil ta ansvar for serviceleveransen i Construction City på Ulven, Oslo. Her får du muligheten til å bygge sterke team, drive effektiv drift og levere høy kvalitet i et av Norges mest spennende næringsmiljøer. Er du klar til å sette standarden for fremragende service? Bli med oss!
Mer informasjon om Compass Group sin leveranse på Construction City finner du her: https://jobb.compass-group.no/locations/construction-city
De første leietakere flytter inn i bygget sommeren 2025 og vår Contract Manager Camilla er nå i gang med bygge sin ledergruppe. Søk allerede i dag på stillingen som:
Food & Beverage manager
Som F&B manager hos oss vil du få i oppgave å lede et tverrfaglig team i den daglige driften. Du vil være ansvarlig for vår totale tjenesteleveranse og daglig kontaktperson for vår kunde, og den som skal sørge for at vi leverer service av ypperste klasse. For å lykkes med dette tror vi det er nødvendig at du har en bred og variert bakgrunn innenfor servicebransjen. Du vil være leder for Cafe, foodcourt, bar, restauranter og møtesenter.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Daglig driftsoppfølging og personalansvar
- Være en rollemodell og motivator, og bidra til ansattes og selskapets vekst og utvikling
- Økonomisk ansvar for kontrakten inklusiv budsjettering
- Inneha god kunnskap om samtlige tjenesteområder i Compass Group og bidra til å kvalitetssikre at disse etterleves
- Kontinuerlig oppfølging av oppdragsgiver med aktivt fokus på forbedring og effektivisering.
- Etterleve bedriftens HMS mål og krav
- Sikre engasjement og sosialt miljø på enhetene
Vi ønsker at du er/har
- Gode lederegenskaper
- Driftserfaring fra relevant bransje og serviceledelse
- Helhetsperspektiv og evnen til å dra nytte av synergieffekter på tvers av fagområdene
- Trives i veilederrollen med et ønske om å formidle kunnskap og erfaring
- Strukturert og fleksibel med stor arbeidskapasitet. Til stede når det skjer!
- God økonomisk forståelse
- Forståelse av viktigheten av å opprettholde høy kvalitet
- God serviceambassadør
- Gode kommunikasjonsevner
- Operativt fokus
- Svært gode språklige ferdigheter, både Norsk og Engelsk
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende lederstilling i en hektisk bransje
- Gode muligheter for karriereutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har kjernetid 08.00-16.00 mandag til fredag, men noe arbeid utover dette må påberegnes. Oppstart i stillingen er juni 2025. Søknader blir behandlet fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Construction City, 0581 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Hovmester, Ledelse, Mat og servering
Nøkkelord
F&B, Restaurantsjef, Mat, Service
(1/2)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 386761136
- Sist endret