Bildegalleri
Ooni Koda 16 gass pizzaovn
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Helt ny - Uåpnet/med lapp
Ta kontroll over din utendørs matlagingsopplevelse med Ooni Koda 16, vår gassdrevne utendørs pizzaovn designet for steinbaking av episke 16-tommers pizzaer og deilige flammekokte biffer, fisk og grønnsaker.
L-formet gassbrenner med fosseffektflamme
Kokeoverflate: 16" (406,4 mm)
Varmes opp til 500 °C
Leveres uten slange og regulator
Ooni Koda 16 blander et spektakulært design med bekvemmeligheten av å lage mat med gass, og kan skilte med en bred åpning, stor kordierittsteinsbakebrett og innovativ L-formet flamme. Slå på øyeblikkelig gass-tenning, og du er klar til å lage mat på 20 minutter. Som alle Ooni-pizzaovner når Ooni Koda 16 opp til 500°C – den brennende varmen som trengs for å tilberede steinbakt, perfekt pizza på 60 sekunder.
Tekniske spesifikasjoner
Kokeoverflate: 16" (406,4 mm)
0,6" (15 mm) bakebrett av kordierittstein
L-formet gassbrenner med fosseffektflamme
Innebygd gasstenning for rask og enkel matlaging
Sammenleggbare ben for enkel transport og oppbevaring
Slitesterk, isolert, pulverlakkert skall i karbonstål
Ooni Koda 16 er kompatibel med store propantanker (brukes normalt med griller) opp til 13 kg - vi anbefaler minst 6 kg.
Gassterminal for å feste slangen og gasskilden
Før og etter bruk
Sett opp utendørs på en overflate av rustfritt stål, tre eller stein.
Koble til propantanken. Ikke glem å se etter gasslekkasjer! For mer detaljer / full instruksjon om dette, se bruksanvisningen.
Tenn og kjør i 30 minutter på Koda 16s første fyring før du lager noe, for å krydre ovnen.
Vedlikehold
Etter at du har likt å lage mat med Koda 16 og er klar til å pakke sammen, er det bare å slå av flammen ved å bruke gasskontrollknappen og koble regulatoren fra propantanken. Vent minst 1,5 time før du prøver å flytte eller rengjøre. Koda 16 må være tørr og helt kjølig før oppbevaring. Vi anbefaler også å oppbevare steinbakebrettet i et tørt miljø for optimal ytelse. For å holde Koda 16 ser flott ut, beskytt den mot vær og vind med Koda 16 Cover etter bruk. Ovnen kan forbli tildekket ute, men vi anbefaler å ta den inn i perioder uten bruk eller under tøffe værforhold som sterk vind, kraftig regn eller snø. Vi anbefaler også at steinbakeplaten oppbevares i et tørt miljø for optimal ytelse.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 1.1.2025, 10:38 ・ FINN-kode: 386949699