Servitør // Kokk // Runner // Bartender
Stranden 30
- Frist 15.3.2025
- Ansettelsesform Fast
- Timelønn 230 - 350 krGod rabatt på lege, fysio, kiro og psykolog gjennom Dr Dropin. God pensjonsavtale gjennom Storebrand.Mulighet for videreutdanning og utviklingsplan.
Vil du være med å lage noe helt unikt innen mat og drikke i Oslo?
Under kommer noen beskrivelser av stillingene, men selve tittelen på de sier jo det meste.
Så her tar jeg litt generelt om hvem vi ser etter i stede.
Vi vil lage ett sted hvor alle våre gjester skal ha lyst til å komme tilbake, gang på gang.
Da er våre ansatte og kollegaer de aller viktigste elementene for at det skal skje. Både ved å yte god service, men vi vil at du skal være deg selv. At du klarer balansen mellom å levere et meget godt produkt innen mat, drikke og service men at du har det bra. At du trives på jobb, for det vil smitte både videre til kollegaer og gjester.
Så skal vi legge til rette for at dere skal få en trygg og god arbeidsplass med sjefer som bryr seg og stiller opp. Og gode kollegaer som har masse erfaring de vil lære bort til deg. Hvor det er rom for å ha det gøy og senke skuldrene nå jobben gjøres og "produktet" leveres. Hvor det er lov å feile og å ha en dårlig dag, så lenge læring forekommer og mann er ærlig og direkte.
Oppstartsdato 1. april 2025
-også muligheter for deltid
Servitør / Bartender
"Skjenk vin, server maten og pass på at gjesten har det veldig bra."
Kan det bli enklere? Vi tenker at dette i stor grad beskriver jobben som servitør hos oss.
I tillegg vil vi jo at du skal bidra til ett godt arbeidsmiljø, utvikle deg selv innen service faget og bidra til å gjøre oss bedre å bidra med alt du er god på.
Vi ser både etter deg som er dreven og har masse god erfaring, men du må være tilpasningsdyktig og virkelig spille på lag med folk som er dyktigere en deg og de som trenger opplæring av nettopp deg.
Og vi ser etter deg som kanskje ikke har så mye erfaring, med du er en person som tenker at "jeg elsker jo folk og høres jo nice ut på brygga" og er gira på å lære.
Og du må virkelig ville lære, ellers er det ikke noe poeng å søke
- Servere mat og drikke
- Ha kontroll på menyen og utvalget vårt.
- Gi gjestene våre alle grunner til å komme tilbake til oss
- Husk at vi er et team, uansett om kjøkkenet er "helt duste" i dag
- Hold hodet kaldt, senk skuldrene og ha det gøy på jobb
- Løs situasjonene som dukker opp, alt ordner seg
- Vær innstillt på å være litt "potet"
Runner
"Du er på farta, har oversikt, er en av de viktigste brikkene"
Støtter servitøren og kjøkkenet, passer på at alt er på rett plass til rett tid. Du starter kanskje her som ny i bransjen for å bli en av våre beste servitører innen kort tid?
- -Serverer mat
- -Rydder bord, resetter restauranten.
- -Fyller på vinskap og bar, passer på at glass og serveringsutstyr kommer på plass.
- Du må være litt "potet". Vi må løse det som oppstår, sånn er det bare
Kokk / Kjøkkenassistent
"Lag mat, etter oppskrift. Hold orden og vær hygienisk"
Du får muligheten til å jobbe sammen med noen av de beste i bransjen og får muligheter til å tilegne deg ny kunnskap og erfaring.
Vi har to kjøkken og skal ha lunsj restaurant og mye prepp som gir dagtidsskift men dette er jo stort sett en kveldstids jobb, a la carte restaurant med spennende og god variasjon i hva som er på menyen, sesong og spesial menyer på vårt kjøkken i 2. etg.
Vi har ett kjøkkensjef team som setter standaren, den må du følge. Det betyr ikke at det ikke er rom for å komme med input, ideer og å bidra til at vi leverer meget sterkt på matfronten.
- Lage mat
- Kunne følge oppskrifter og porsjonering
- Holde det ryddig og hygienisk
- God på kommunikasjon og kan mestre høyt press i perioder
Om arbeidsgiveren
Vi er 4 karer med lang tid og mye erfaring i serveringsbransjen som nå tar med oss noen gode kollegaer og Åpner Stranden 30 på Aker Brygge.
Christian står blant annet bak "Oslo Street Food" og har "Jimmy´s" sammen med Jimmy som har vært restaurantsjef på blant annet Grand og Katla. Atli kommer nå sist i fra "Katla" hvor han var kjøkkensjef og Kim-Agathon har organisert og driftet noen av de største utestedene i Oslo.
Vi skal nå sammen lage en ny restaurant som blir noe helt eget og vi mener selv ikke kan sammenlignes med noe som finnes i Oslo i fra før.
Det blir flere "variasjoner" av konseptet med a la carte restaurant, mat og vinbar, mat og drikke eventer, pop-ups, winmaker dinners, smakinger, event, spesialmenyer, fest og morro på takterrassen og tidenes uteservering om sommeren.
Og detter blir spredt rundt i hovedlokalet i 1.etg, matbaren i 1.etg, vår "konsept i konseptet" restaurant i 2.etg og takterrassen.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 30
- Sted: Stranden 30, 0250 Oslo
- Bransje: Event og arrangementer, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Bartender, Kokk, Servitør
Nøkkelord
servitør, kokk, bartender, matservering, restaurantdrift
Annonseinformasjon
- FINN-kode 387094825
- Sist endret