Kokk
Coor
- Frist 16.01.2025
- Ansettelsesform Fast
Adminiet i Porsgrunn søker kokk som brenner for gode matopplevelser!
Delvis skjult blant gamle trær, inne i en vakker park, finner du Adminiet i Porsgrunn.
Vi er et godt sted for møter, kurs, forretningsmiddager, kollegiale sammenkomster og overnatting. Adminiet forsøker å gi våre forretnings gjester tid, rom og rammer for gode opplevelser. Stedet er lite og som gir hjemmehygge og varme. Adminiet eies av Yara Norge og drives av Coor Service Management.
Som eneste kokk vil du jobbe i husets hjerte og du vil være avgjørende for hvordan vi presenterer oss og hva vi tilbyr våre gjester. Du vil ha tett dialog med gjester fra inn- og utland. Å planlegge arrangementer og tilpasse menyer vil være en del av arbeidshverdagen.
Du har fagbrev som kokk, har god erfaring fra yrket og stor mat interesse, men samtidig fokus på gjestens totale opplevelse. Du er kreativ, opptatt av kvalitet, men også fokus på kostnadskontroll. Om du liker å benytte lokale råvarer og presentere Telemark via mat, er det også et fokusområde for oss. Er du i tillegg et utpreget servicemenneske, som gjerne slår av en prat med gjestene, og liker å gjøre både kolleger og leverandører glade, da er dette stillingen for deg.
Teamet på Adminiet består av en kokk, to servicemedarbeidere, en liten vaktmesterstilling og site manager. Vi er ikke mange, men vi er alle fleksible og har fokus på Adminiets beste.
Arbeidstiden er dag og kveld, med utgangspunkt i dagtid, med forskjøvet arbeidstid etter behov. Ved forskjøvet arbeidstid, vil kvelden i all hovedsak avsluttes før kl. 21:00. Vi har noen få helge arrangementer gjennom året. Det er lagt opp til avspaserings ordning der avspaseringen skjer i stille perioder (bla. jul og påske). Vi har stengt i juli, og med det 4 uker ferie da.
Dine arbeidsoppgaver og ansvar:
Ansvarlig for den daglige driften av kjøkkenet, oppfølgning og kvalitetssikring av våre leveranser. Her av lage møtemat/lunsj til våre gjester(både varm og kald mat), bake, lage og sette sammen gode selskaps-/forretningsmiddager fra 3- til flere retter.
Ansvarlig for resultat og kvalitet.
Ansvarlig for bestillinger og lagerstyring.
Ansvarlig for at de daglige interne IK-mat/HACCP-rutiner blir utført
Etterleve våre konsepter og matfilosofi
Delta på møter og samlinger
Bidra i fellesskap med å skape et godt team med stå på vilje
Du er strukturert, arbeider systematisk og vet å prioritere de rette oppgavene. Du har god ordenssans og jobber selvstendig. Videre er du effektiv og håndterer stress på en god måte. Du har gode kommunikasjonsevner og samarbeider godt med kolleger. Videre har du ambisjoner om å utvikle deg og også vårt konsept. Det er også viktig med gode skandinaviske/norskkunnskaper, muntlig og skriftlig.
Vi tilbyr
Fast, 100% stilling
Et romslig kjøkken i flotte omgivelser
Et godt arbeidsmiljø med forbedrings- og utviklingskultur
Et trygt arbeidsmiljø med fokus på HMS
Et faglig sterkt nettverk med mange dyktige kolleger
Faglig støtte fra Center of Excellence F&B
Vi er opptatt av din helse og har en god avtale med Naardic om digital trening for alle våre ansatte
Les mer om Adminiet på www.adminiet.no
Søknadsfrist onsdag 16. januar
For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Site manager Inger Ødegård på mobil; 970 90 521
Om arbeidsgiveren
Coor er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører, med over 13.000 ansatte i hele Norden. Vi tar hånd om de hundrevis av oppgavene som skal løses for at arbeidsplasser og bygninger skal fungere som smurt. Våre kunder er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der vi er totalleverandør, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester som renhold, vaktmestertjenester eller kantinedrift.
Som arbeidsgiver jobber vi systematisk for å redusere antall skader og forebygge sykefravær. Vi legger vekt på at alle skal ha gode arbeidsforhold og ledere som gir alle trygghet og muligheter til karriereutvikling. Vi jobber strategisk mot en bærekraftig og lønnsom vekst. Sammen med kundene våre vil vi redusere vårt negative fotavtrykk på miljøet, som blant annet innebærer konkrete målsettinger i tråd med Science Based Targets initiative.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: Axel Auberts gate 20, 3936 Porsgrunn
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering, Service/servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
Kitchen manager, Restaurant, Kjøkkenleder, kjøkkendrift, Chef
Kokk (1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 387128109
- Sist endret