Sous Chef
Mecca AS, Thon Hotel Vika Atrium
- Frist 31.01.2025
- Ansettelsesform Fast
Thon Hotel Vika Atrium søker Sous Chef
Er du en engasjert og kreativ Sous Chef som ønsker en nøkkelrolle i vårt nyrenoverte hotell i hjertet av Oslo?
Thon Hotel Vika Atrium har 130 hotellrom og konferansekapasitet til 724 deltagere daglig. I tillegg tilbyr vi våre gjester Thons berømte frokostbuffet i vår restaurant. F&B delen av hotellet er per tiden under oppussing og til våren står vi klare med nye og nyoppussede konferansefasiliteter. I byggets 1. etasje kommer et helt nytt kjøkken, en ny restaurant for hotellets gjester og en ny personalrestaurant for byggets- og områdets bedriftskontorer.
Som Sous Chef vil du være en nøkkelperson i vårt kjøkken, med ansvar for å utvikle innovative og moderne matopplevelser som gjenspeiler vårt sterke fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger. Arbeidstiden er hovedsaklig dagtid inkludert helgearbeid, men det må påregnes kveldsjobbing i tillegg.
Ansvarsområder:
- Menyutvikling: Samarbeide med kjøkkensjefen for å utvikle sesongbaserte menyer med fokus på kortreiste og bærekraftige råvarer
- Ledelse: Veilede og inspirere kjøkkenteamet i en dynamisk og profesjonell arbeidshverdag
- Daglig drift: Bidra til en effektiv og strukturert drift av kjøkkenet, inkludert varebestilling, lagerstyring og økonomikontroll
- Kvalitetssikring: Sørge for at mat som serveres holder høy standard når det gjelder smak, presentasjon og bærekraft
- Innovasjon: Holde deg oppdatert på trender innen mat og drikke for å skape unike opplevelser for våre gjester
- HMS og bærekraft: Overholde hygienestandarder og implementere miljøvennlige tiltak i kjøkkendriften
- IK-mat/internkontroll
- Oppfølging av leverandører og leveranser
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn og en bærekraftig produksjon
For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:
- Har relevant fagbrev og/eller høyere utdanning innen kokkefaget
- Har god kjennskap til IK-mat
- Har en sterk interesse for bærekraft, moderne mattrender og innovasjon
- Innehar god økonomiforståelse og erfaring med kostnadskontroll
- Har en positiv og inkluderende lederstil
- Er fleksibel og løsningsorientert
- Har evne til å jobbe strukturert og under press, med et øye for detaljer
- Snakker norsk eller engelsk
Vi tilbyr:
- En sentral rolle i et toppmoderne kjøkken, med mulighet til å påvirke og skape noe unikt
- Fokus på faglig utvikling og videreutdanning innen bærekraft og moderne gastronomi
- Konkurransedyktige betingelser og et inspirerende arbeidsmiljø
- Muligheten til å bli en del av et hotell med høye ambisjoner for kvalitet og miljø
- Muligheten til å trene i byggetes flotte nyrenoverte treningsrom
Oppstart etter avtale. Søknadene vurderes fortløpende og stillingen besettes så fort riktig kandidat er funnet.
Er du klar for å ta din karriere til neste nivå, vi gleder oss til å høre fra deg!
Om arbeidsgiveren
Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.
Å jobbe i Olav Thon Gruppen:
Olav Thon Gruppen byr på et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon Gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en videre karriere. Videre utvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss.
Olav Thon Gruppen er markedsledende innen kjøpesenter, eiendom og hotell. Vi eier og forvalter 88 kjøpesentre i Norge og Sverige samt 94 hoteller i Norge, Sverige, Belgia og Nederland. Olav Thon Gruppen omsatte for ca. 13,5 milliarder kroner i 2023 og har ca. 3.000 årsverk. Vår eiendomsportefølje består av ca. 500 næringseiendommer. Vi er eid av Olav Thon Stiftelsen som gir deler av overskuddet til forskning, utdanning og allmennyttige formål.
Les mer på olavthon.no.
- Sektor: Privat
- Sted: Munkedamsveien 45, 0250 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk
Nøkkelord
Sous chef, Fagbrev
Annonseinformasjon
- FINN-kode 387786928
- Sist endret