Kjøkkensjef - Kokk
Ure Lodge
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Are you a good chef? We will develop Fiskarheimen at Ure Lodge in Lofoten into an exceptional restaurant!
English language at the top, then the advertisment comes in Norwegian.
1 position as kithcen Manager and 1 position as Chef.
Who are you?
- An experienced chef with confidence in the kitchen and a passion for the food industry.
- A meticulous perfectionist who values quality, taste and visual presentation.
- A creative soul who loves developing new products and working with seasonal local ingredients – especially fish.
- A team player who can also help to follow up on apprentices and develop the chefs of the future.
- Have good collaboration skills, determination and the ability to work independently.
- Is quality-conscious, creative, efficient, structured and service-oriented.
- Have good knowledge of IK-Mat and takes care of both your and others' HSE.
- Fluent in both Norwegian and/or English, written and spoken.
- Takes initiative, is flexible and solution-oriented.
- Responsible and hardworking, with a desire to contribute to creating something unique.
What can we offer?
- A unique chance to help build a new restaurant from scratch.
- Flexibility in start-up – we assess applications continuously and can adjust the start-up time.
- Varied working days – with opportunities to develop new dishes and products during quieter periods.
- An inspiring working environment in beautiful Lofoten, with access to some of the best ingredients Norway has to offer.
What will your role be?
As a chef with us, you will work on everything from preparing tasty dishes based on local ingredients to developing our own products for Ure. Among other things, we will work on refining a fantastic salmon produced on Ure. You will also be involved in building a strong and creative team, and in collaboration with the general manager will be responsible for following up on apprentices.
Join us on this exciting journey – and make Lofoten an even more delicious destination!
About the restaurant:
Fiskarheimen will be a destination that combines fantastic food experiences with Lofoten's unique nature and culture. We are in the start-up phase and look forward to creating a place where both locals and tourists can enjoy good food in a unique atmosphere.
Hvem er du?
- En erfaren kokk med trygghet på kjøkkenet og en lidenskap for matfaget.
- En nøyaktig perfeksjonist som setter kvalitet, smak og visuell presentasjon høyt.
- En kreativ sjel som elsker å utvikle nye produkter og jobbe med sesongbaserte lokale råvarer – spesielt fisk.
- En teamspiller som også kan bidra til å følge opp lærlinger og utvikle fremtidens kokker.
- Har gode samarbeidsevner, stå-på-vilje og evnen til å jobbe selvstendig.
- Er kvalitetsbevisst, kreativ, effektiv, strukturert og serviceorientert.
- Har god kunnskap om IK-Mat og ivaretar både din og andres HMS.
- Behersker både norsk og/eller engelsk, skriftlig og muntlig.
- Tar initiativ, er fleksibel og løsningsorientert.
- Ansvarlig og arbeidsom, med ønske om å bidra til å skape noe unikt.
Hva kan vi tilby?
- En unik sjanse til å være med på å bygge opp en ny restaurant fra bunnen av.
- Fleksibilitet i oppstart – vi vurderer søknader fortløpende og kan tilpasse oppstartstids punkt.
- Varierte arbeidsdager – med muligheter til å utvikle nye retter og produkter i roligere perioder.
- Et inspirerende arbeidsmiljø i vakre Lofoten, med tilgang til noen av de beste råvarene Norge har å by på.
Hva blir din rolle?
Som kokk hos oss vil du jobbe med alt fra tilberedning av smakfulle retter basert på lokale råvarer til utvikling av egne lokale produkter. Vi skal blant annet jobbe med å foredle en fantastisk laks produsert her på Ure. Du vil også få være med på å bygge opp et sterkt og kreativt team, og i samarbeid med daglig leder få ansvar for oppfølging av lærlinger.
Om oss:
Fiskarheimen skal være en destinasjon som forener fantastiske matopplevelser med Lofotens unike natur og kultur. Vi er i oppstartsfase og ser frem til å skape et sted hvor både lokalbefolkning og turister kan nyte god mat i en unik atmosfære.
Er du klar for utfordringen?
Vi vurderer søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg. Send søknad og CV til john.arne@urelodge.no. Vi er fleksible og kan se på gode arbeids løsninger og vi ønsker at du er på plass i god tid før sommeren, oppstart etter avtale.
Bli med oss på denne spennende reisen – og gjør Lofoten til et enda mer smakfullt reisemål!
Om arbeidsgiveren
Ure Lodge is in full development to be built as a tourism destination. In 2025, we will open new hotel rooms, restaurant, Smakssmia and a SPA. Our Fisherman's cabin/Rorbu are under renovation and will appear as beautiful and gorgeous modern Rorbu/Fisherman's cabin. We are in the process of building a comprehensive and a new concept. Fiskarheimen will be the heart of the operation and will have several thousand guests visiting during the summer for breakfast and dinner. Ure Lodge is located in the middle of the majestic and magnificent landscape of Lofoten. Now we are building the team that will help develop Ure Lodge for the future.
Come and be part of our team!
Ure Lodge er i full utvikling for å bygges som en reiselivsdestinasjon. Vi skal i 2025 åpne nye hotellrom, restaurant, Smakssmie og SPA. Våre rorbuer er under renovering og vil fremstå som flotte og lekre moderne rorbuer. Vi er i ferd med å bygge et helhetlig og nytt konsept. Fiskarheimen blir hjerte i driften og vil ha flere tusen gjester innom i løpet av sommeren til frokost og middag. Ure Lodge ligger midt i det majestetiske og storslåtte landskapet i Lofoten. Nå bygger vi teamet som skal være med og utvikle Ure Lodge for fremtiden.
Kom og bli en del av teamet vårt!
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Ureveien 315, 8352 Sennesvik
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
kokk, chef, kjøkkensjef, Kitchen Manager
Vakre Ure (1/7)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 387789435
- Sist endret