Restaurantsjef
SOM HOS MOI AS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
- Årslønn 700 000 krLønn kan diskuteres ifht ambisjoner og erfaringer fra lignende stillinger.
Hos Moi på Fiskebrygga Kristiansand
RESTAURANSJEF HOS MOI KRISTIANSAND
Vi er på jakt etter den rette personen til vår familie.
Hos Moi står både de ansatte og gjestene i fokus, aldri har samholdet vært sterkere, og motivasjonen for å lykkes større.
Som restaurantsjef skal du drifte og videreutvikle vårt konsept samme med vår daglige leder, vinsjef og kjøkkensjef.
Samtidig skal man være en inspirasjon for vårt dyktige serviceteam.
Vi leter etter deg som er engasjert, kunnskapsrik og genuint opptatt av å løfte, inspirere og videreutvikle dine medarbeidere. Gode lederevner og fagkunnskap er en forutsetning, og det må kunne vises til relevant erfaring innenfor disse områdene.
KVALIFIKASJONER:
Ledererfaring
Relevant utdanning
Kunne motivere og engasjere de ansatte
Vin utdanning eller tilsvarende interesse
Serviceminded
Positiv og utadvendt holdning, og kunne ivareta både ansattes og gjesters behov
Glimt i øyet!
Evne til å håndtere å jobbe under press, både individuelt og sammen med andre
God formidlingsevne
Økonomisk forståelse, og evne til å kunne jobbe strukturert og målrettet for å oppnå bedriftens overordnede mål
ANSVARSOPPGAVER:
Daglig drift av restauranten, med aktiv deltagelse i service (dag, kveld og helg)
Kvalitetssikring av service i tråd med vårt konsept
Personalansvar for restaurant personell
Utvikle den faglige kompetansen hos personalet sammen med vårt lederteam
Ansvarlig IK Alkohol
Vaktlister
Bevare og dyrke det gode arbeidsmiljøet
Følge opp våre stamgjester.
Delta i ukentlige ledermøter/booking møter
VI TILBYR:
En spennende og trygg arbeidsplass med et høyt faglig nivå og godt arbeidsmiljø
Høy satsning på personal utvikling, med gode muligheter for å utvikle seg i egen stilling der det tilrettelegges for kompetanseheving i form av kursing og etterutdanning
Du vil få en sentral rolle i vårt firma med stor påvirkningskraft på videreutvikling sammen med vårt lederteam
Gode lønnsbetingelser og mulighet for bonus ordning
***
RESTAURANT MANAGER AT MOI KRISTIANSAND
We are looking for the right person to join our family.
At Moi, both employees and guests are the focus. The sense of togetherness has never been stronger, and the motivation to succeed has never been greater.
As the restaurant manager, you will manage and further develop our concept together with our general manager, head sommelier, and head chef. You will also be an inspiration for our talented service team.
We are looking for someone who is engaged, knowledgeable, and genuinely passionate about empowering, inspiring, and developing their team. Strong leadership skills and professional expertise are essential, and relevant experience in these areas is required.
QUALIFICATIONS:
- Leadership experience
- Relevant education
- Ability to motivate and engage employees
- Wine education or a similar interest
- Service-oriented
- Positive and outgoing attitude, with the ability to meet both employee and guest needs
- A spark in your eye!
- Ability to work under pressure, both individually and as part of a team
- Strong communication skills
- Financial understanding, with the ability to work in a structured and goal-oriented way to achieve the company’s overarching objectives
RESPONSIBILITIES:
- Daily operations of the restaurant, with active participation in service (day, evening, and weekends)
- Quality assurance of service in line with our concept
- Personnel responsibility for restaurant staff
- Developing the professional skills of the staff together with our leadership team
- Responsible for Health and Safety (IK) Alcohol
- Creating staff schedules
- Maintaining and cultivating a good working environment
- Following up with our regular guests
- Participating in weekly leadership/booking meetings
WE OFFER:
- An exciting and secure workplace with a high level of professionalism and a great working environment
- High focus on staff development, with good opportunities to grow in your role, including access to training and further education
- A central role in our company with significant influence on further development alongside our leadership team
- Competitive salary and bonus opportunities
Om arbeidsgiveren
Vi ligger på solsiden på Fiskebrygga i Kristiansand og har en unik restaurant med originalt interiør og kunst av Kjell Nupen.
Vårt brasseri har plass til 60-80 personer, eget chambre séparée for 8-10 personer, et eget Seaside rom med unik nærhet til sjøen og i tillegg et eget Lysthus med egen loungestil.
Vår store uteserveringer har en pulserende stemning og deilig kveldssol igjennom sommeren
Vi serverer internasjonal Brasserie mat med hoved innslag av lokale råvarer av topp kvalitet, men også godbiter fra hele verden, men mest inspirert av det Franske kjøkkenet.
Red Dot Winebar
Vår nye vinbar har egen inngang mot «kulturtrasseèn» i bak-kant av restauranten. Her finner du et rikholdig utvalg av godbiter fra hele verden med fokus på klassiske vinområder.
Eget Chambre séparée med plass til 12 personer med fantastisk utsikt til vår store vinkjeller. Vi har også egen Champagnelounge i 2etg med sittegrupper og laidback stemning i nydelige omgivelser.
Hos Moi har også 2 søster restauranter
Strandhaven i Lillesand og LeRecette på Tangen i Kristiansand. Det er mange muligheter innenfor systemet vårt for den rette personen.
**
We are located on the sunny side of Fiskebrygga in Kristiansand and have a unique restaurant with original interior design and art by Kjell Nupen.
Our brasserie can accommodate 60-80 people, with a private chambre séparée for 8-10 guests, a Seaside room with a unique proximity to the sea, and an additional room with its own lounge-style setting.
Our large outdoor seating area has a vibrant atmosphere and beautiful evening sun throughout the summer.
We serve international brasserie-style cuisine with a focus on high-quality local ingredients, as well as treats from around the world, with most inspiration drawn from French cuisine.
Red Dot Winebar
Our new wine bar has a separate entrance facing the "culture street" at the back of the restaurant. Here, you'll find a rich selection of delights from around the world, with a focus on classic wine regions.
There is a private chambre séparée for 12 people with a fantastic view of our large wine cellar. We also have our own Champagne lounge on the second floor, offering seating areas and a laid-back atmosphere in beautiful surroundings.
Hos Moi also has two sister restaurants:
Strandhaven in Lillesand and LeRecette at Tangen in Kristiansand. There are many opportunities within our system for the right person.
- Sektor: Privat
- Sted: Nodeviga 2, 4610 Kristiansand S
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Restaurantsjef, Salg
- Arbeidsspråk: Engelsk
Nøkkelord
restaurantsjef, ledelse, service, arbeidsmiljø, vin
(1/12)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 387895188
- Sist endret