Kjøkkenleder på Lofoten folkehøgskole
Lofoten folkehøgskole
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Er du en kjøkkenleder som verdsetter kvalitet, men er lei av å jobbe på ugunstige tider? Da har vi jobben til deg!!
På Lofoten folkehøgskole lager vi frokost, lunsj, middag og kvelds til rundt 100 folkehøgskoleelever som bor på internat. Vi lager all mat fra grunnen av- og baker alt brød- og bakverk selv.
Vi har en lang tradisjon for å jobbe med bærekraftig mat og er en spydspiss i folkehøgskoleverden når det kommer til det å drifte et bærekraftig kjøkken. I 2022 fikk skolen Folkehøgskolenes bærekraftspris, mye på grunn av det solide arbeidet som kjøkkenet vårt gjør – bl.a. ved å benytte kortreiste råvarer og alltid servere vegetariske alternativer.
Matsalen på skolen er en viktig samlingsplass i hverdagen – både sosialt og for gode smaksopplevelser. Alle på skolen gleder seg til måltidene hver dag – og flere av elevene fremhever at de har hørt rykter om den gode maten- og at det var utslagsgivende for at de valgte å komme til akkurat Lofoten folkehøgskole. Både elever og ansatte er veldig stolte over kjøkkenet!
Vi synes det er viktig å lære våre elever om hva vi mener er klimavennlig og sunn mat som er laget for en aktiv livsstil - slik at de får et mer bevisst forhold til hva de spiser og alt som ligger bak et ferdig velsmakende måltid. Derfor har alle elevene bl.a. kjøkkentjeneste i løpet av skoleåret, og av og til er elevene med oss inn på kjøkkenet for å både lære om- og hjelpe til med matlagingen.
Kjøkkenlederen vår er aktiv i matlagingen, og er lidenskapelig opptatt av- og lever for å skape gode matopplevelser sammen med de andre ansatte på kjøkkenet. På sommeren driver skolen «Lofoten sommerhotell og vandrerhjem» og da serverer kjøkkenet frokost til våre sommergjester.
For å trives hos oss bør du være:
· glad i å være i et miljø med mange unge voksne
· interessert i ernæring og helse
· glad i å samarbeide med engasjerte kolleger, men også jobbe selvstendig
· engasjert i- og lidenskapelig opptatt av faget ditt
Kompetanse som er viktig i denne stillingen:
· Fagutdanning og erfaring som kokk
· Kunnskap om HASAP og internkontroll
· God erfaring med planlegging og gjennomføring av innkjøp
· Kunnskap om spesialkost og matallergier
· God kunnskap i norsk eller et skandinavisk språk
Det vi kan tilby:
· En givende og spennende stilling med fleksibilitet, frihet og varierte arbeidsoppgaver
· Fordelaktige arbeidstider
· En arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og stort engasjement både hos elever og ansatte
· Lønn etter avtale (Landsoverenskomst for utdanning) og medlemskap i Statens pensjonskasse (SPK)
Ønsket tiltredelse: 15.02.2025 (med mulighet for overlapping med nåværende kjøkkenleder)
Om arbeidsgiveren
Lofoten folkehøgskole er frilynt og ble startet i 1901. Skolen ligger i Kabelvåg – midt i Lofoten med en fantastisk beliggenhet. Omgjerdet av spisse tinder og med den majestetiske Vestfjorden rett utenfor døren er mulighetene uendelige. Vi legger vekt på å bruke av alt det Lofoten har å by på både i undervisninga og på elevenes fritid, og forsøker alltid å følge vårt verdikompass i å stadig bli grønnere, tryggere og varmere. Skolens linjeutbud er fremst innom friluftsliv, sport, livsstil og foto.
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Sted: Finnesveien 24, 8310 Kabelvåg
- Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap, Helse og omsorg, Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kjøkkenleder, matlaging, ernæring, bærekraftig
(1/6)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 388054214
- Sist endret