Seasonal chef
Solstrand Hotel & Bad
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Kokk på Solstrand - sesong
Kokk - 100% stilling som sesongmedarbeider mars/april til september/oktober 2025
Vi søker en arbeidsglad kokk for sommersesongen 2025.
For riktig kandidat kan vi tilby rimelig leie av hybel like ved hotellet, med eget kjøkken og bad. Kort avstand til Os sentrum med butikker og restauranter. Som medarbeider på Solstrand kan du også benytte basseng og badstuer på utvalgte tidspunkt.
Arbeidsoppgaver:
- Produsere god og hjemmelaget mat av høy kvalitet.
- Følge gjeldende IK-mat-rutiner og renholdsplaner.
- Håndtere varemottak.
- Være målbevisst rundt mengdeberegninger for å sikre minimalt matsvinn. Solstrand skal etterlate seg minst mulig fotavtrykk.
Hvem er du?
- Du er arbeidsglad og trives i et internasjonalt miljø.
- Du liker å jobbe på et travelt kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen.
- Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling og på tvers av avdelinger.
- Du er faglig dyktig og har stor respekt for gjestens måltidsopplevelser.
- Du har sunne verdier knyttet til bærekraft, spesielt rundt kildesortering og hva som faktisk er nødvendig å forbruke.
Kvalifikasjoner:
- Fagutdannet kokk.
- Erfaring fra lignende arbeid, fortrinnsvis hotell.
- Må kunne beherske et skandinavisk språk eller engelsk.
Chef - 100% seasonal position from March/April to September/October 2025
For the right candidate, we can offer accommodation close to the hotel, with a private kitchen and bathroom. It is within walking distance of Os town center, with shops and restaurants. As an employee at Solstrand, you will also have access to the pool and saunas at selected times.
Responsibilities:
- Prepare high-quality, homemade food.
- Follow current food safety routines and cleaning plans.
- Be mindful of portion calculations to ensure minimal food waste. Solstrand aims to leave as small a footprint as possible.
Who are you?
- You are hardworking and enjoy being part of an international environment.
- You thrive in a busy kitchen with a high pace throughout the workday.
- You are solution-oriented, have good teamwork skills, and contribute to a positive work environment in your own department and across departments.
- You are professionally skilled and have great respect for the guest's dining experience.
- You value sustainability, especially waste sorting and careful consideration of what is truly necessary to consume.
Qualifications:
- Are a certified chef.
- Have experience from similar roles, preferably in hotels.
- Must be able to communicate in a Scandinavian language or English.
Om arbeidsgiveren
Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet hotellet – med kjærlighet til stedet og gjestene. Fortsatt kommer vestlendingen hit til et avbrekk fra hverdagen, feiring av merkedager eller møter der samtalen og fellesskapet er viktig. Langsiktighet og bærekraft preger alt vi gjør.
Solstrand er arbeidsplassen til 120 medarbeidere fra 24 ulike nasjoner. Bedriftskulturen er tuftet på kompetanse, åpenhet og respekt. Vi bryr oss om gjestene og hverandre. Skal du trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, være arbeidsglad og like en hektisk hverdag. Vi ønsker at gjestene skal oppleve oss som vennlige og løsningsorienterte.
Som medarbeider på Solstrand må du snakke et skandinavisk språk og engelsk.
Solstrand er medlem av Smak av Kysten.
Velkommen til oss!
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Solstrandveien 200, 5200 Os
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
Nøkkelord
kokk, restaurant, hotell
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 388309151
- Sist endret