Kjøkkensjef
Sodexo Norge
- Frist 20.02.2025
- Ansettelsesform Fast
Er du en kjøkkensjef med genuin kjærlighet til mat?
Da er det deg vi er på jakt etter!
Som kjøkkensjef i personalrestaurant hos vår kunde i Oslo sentrum/ Bjørvika, har du et ønske om å skape noe sammen med oss. Du bevarer vår matprofil, er delaktig i å utvikle vårt konsept på kjøkkenet. Du har ambisjoner for deg selv og vår bedrift. Du er en positiv person som elsker å jobbe med mat, utforske nye menyer og imponere våre kunder hver eneste dag. Bli med i Sodexo og bli en del av noe større. Du hører hjemme i et team der du kan handle med hensikt og utvikle deg på din egen måte.
Du vil lede et dyktig og engasjert team, som jobber hardt for å bli ledende når det kommer til bærekraft, smak, service og innovasjon innen mat. Med deg og dette teamet ønsker vi å skape en kulinarisk bærekrafts historie.
Oppstart: midt i mars 2025.
Din hverdag hos oss:
- Være ansvarlig for å lede vårt dyktige team
- Sørge for at maten som serveres oppfyller de høyeste kvalitetskravene
- Sikre at tilberedning og presentasjonen av retter oppfyller kundens forventninger
- Ansvarlig for å utvikle menyer som gjenspeiler kulinarisk stil og holder seg oppdatert på mattrender og kundepreferanser for å holde menyen frisk og tiltalende
- Lede kjøkkenpersonalet, og sørger for at de er riktig opplært, motivert og rustet til å utføre sine oppgaver effektivt
- Tar matsikkerhet på alvor, og sørger for at all mat er riktig lagret, tilberedt og servert for å forhindre matbårne sykdommer
- Utvikle nye retter og innovative tilnærminger til matlaging
Hvem vi ønsker å ha med på laget:
Vi søker deg som virkelig brenner for mat og har store ambisjoner om å gjøre noe unikt med din innsats. For å briljere i din rolle vet vi at du er en proaktiv og strategisk person som trives med struktur og system.
Som leder er du også en person som:
- Setter gjester, bærekraft og kvalitet i fokus
- Støtter, inspirerer og motiverer medarbeiderne og kollegaer
- Arbeider godt både selvstendig og i team
- Er en serviceorientert leder med gode kommunikasjons evner
- Er løsningsorientert
- Er oppdatert på mattrender
- Er opptatt av bærekraft
Kvalifikasjoner:
- 5 års erfaring med ledelse og kjøkkendrift innenfor hotell, restaurant/ fine dining
- Fagbrev som kokk
- Har økonomisk forståelse, evne til å planlegge og arbeide strukturert
- Er flytende i norsk og engelsk
Hva vi tilbyr:
Å være en del av Sodexo er mer enn bare en jobb; du vil også bli en del av noe større. Du vil tilhøre et team og et selskap som verdsetter deg for den du er. Ditt bidrag har betydning og innvirkning på andre mennesker, og du vil også få mulighet til å utvikle deg.
Her får du gode arbeidstider: Er du lei av å jobbe sene kvelder og ikke kunne delta på lørdagsutflukten? De tidene er forbi! Her får du gunstige arbeidstider – i hovedsak mandag til fredag, dagtid.
I tillegg tilbyr vi:
- Mangfoldig og dynamisk arbeidsmiljø
- Lønn etter avtale
- Tilgang til opplæring- og utviklingsprogrammer
- Muligheter for å utvikle deg i selskapet – lokalt eller globalt
- Legg til to punkter om arbeidstid og stillingsprosent/type stilling
Sodexos verdier er serviceinnstilling, lagånd og utvikling. Deler du de samme verdiene og kjenner deg igjen i innholdet ovenfor? Ikke nøl – ta neste steg i karrieren med oss.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: 0103 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef
Nøkkelord
Mat, Kjøkken, Ledelse
Annonseinformasjon
- FINN-kode 390299599
- Sist endret