Sommelier
4Service Facility AS
- Frist 28.2.2025
- Ansettelsesform Fast
Restaurant SEVEN åpner i april 2025 og vi søker Head Sommelier!
Restaurant SEVEN inviterer deg til å bli en del av vår spennende reise fra april 2025.
SEVEN åpner dørene i april 2025 med en visjon om å bli en ledende destinasjon for mat, drikke og service i Bjørvika og Oslo området.
Vi ønsker skape en opplevelse så unik at gjester fra hele Oslo-regionen vil ta turen for å besøke oss.
SEVEN introduserer et nyskapende "Mediterranean & Asian Fusion" matkonsept, som blir blant de første av sitt slag i Oslo. Her smelter vi sammen velkjente smaker fra Middelhavet med spennende og smaksrike retter fra det asiatiske kjøkken. I tillegg tilbyr vi et førsteklasses utvalg av sushi.
Vår lidenskap for vin og drikke står sentralt hos SEVEN. Vi tilbyr et nøye kurert utvalg av kvalitetsviner, skreddersydde vinpakker og innovative cocktails, servert av dedikerte og kunnskapsrike sommelierer og bartendere.
Alt dette presenteres i et av Oslos mest imponerende restaurantlokaler, hvor hvert detalj er nøye gjennomtenkt. Den elegante designen skaper en atmosfære som er eksklusiv men ikke ekskluderende
Head Sommelier
Vi søker bl.a etter en Head-Sommelier som kan ta eierskap for vinprogrammet på SEVEN.
Her vil du få sjansen at være med å bygge vinkjelleren fra bunn og sette din personlige touch på vinkartet. SEVEN skall ha ett variert vinkart med fokus på de beste viner fra alle verdens vinregioner.
Som Head-Sommelier må du ha bred erfaring fra arbeid med vin fra høyklasse-restauranter.
- Du må ha et gyldig sommelier-utdannese fra Norge eller utlandet.
- Du må ha erfaring med å bygge vinkjellere, utforme vinmenyer og vinprogrammer, samt forstå hvordan man oppbevarer vin på riktig måte.
- Til slutt må du ha en god forståelse av hvordan man priser vin korrekt og hvordan man utfører varekostnadsberegninger for alle vinetiketter i menyen
Planlagt oppstart: 1. april 2025
Bygget
Velkommen til Dronning Eufemias Gate 6 – en destinasjon i Bjørvika der sansene vekkes og stemningen trekker deg inn. En storslått utsikt fra konferanselokalene på toppen, rom for alle typer møter og flere kulinariske høydepunkter – gir deg 5 stjerners opplevelser du ikke kan motstå.
Dette blir et pulserende knutepunkt, hvor personlig service og kvalitet står i sentrum. Tenk deg en serviceopplevelse som går langt utover det forventede. Ikke bare blir du sett, men du blir virkelig forstått.
Med et lekent blikk inviterer vi akkurat deg til å utforske en eksklusiv verden med mat, møter og events. Midt i hjertet av Bjørvika finner du ikke bare kontorer, men en destinasjon fylt av kulinariske opplevelser. Hos oss kan du omfavne estetikk, nærhet og samarbeid.
Bli med på å skape magiske øyeblikk og kulinariske opplevelser i hjertet av Oslo!
Siden 2010 har 4Service vokst til å bli en ledende leverandør av servicetjenester i Norge. Den store veksten i mennesker, omsetning og tjenester har først og fremst kommet gjennom investering i våre medarbeidere. Ved å gi muligheter og ansvar, har vi fått så mye mer tilbake.Servert er en merkevare under 4Service-paraplyen, hvor vi samler alle våre restauranter og eventlokasjoner. Med et tosifret antall restauranter og mange flott eventlokaler har Servert et mangfoldig utvalg av populære steder for enhver anledning.Selskapet fokuserer på å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet til sine gjester innenfor både privat og offentlig sektor. Servicetjenester levert enkelt og personlig!
- Sektor: Privat
- Sted: 0191 Oslo
- Bransje: Annet, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Bartender, Mat og servering, Produktsalg
Nøkkelord
Sommelier, Vinkelner, Ledelse, Vin, Servitør
Annonseinformasjon
- FINN-kode 390325140
- Sist endret