SOUS CHEF - Scandic Stavanger Airport
Scandic Hotels
- Frist snarest
- Ansettelsesform Fast
Sous Chef
Mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet, og hver dag samles våre kjøkkenkollegaer for å hjelpe hverandre til å skape de gode matopplevelser. Sous Chefs hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet. Sous Chef skal jobbe i drift og fungere som teamleder/supervisor med hovedfokus på vår A la carte restaurant. Dette inkluderer blant annet:
• Samarbeide med F&B Manager om den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes
• Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
• Ansvar for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder, samt Scandic mat & drikke konsepter
• Bidra til menyutvikling
• Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
• Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering
• Bidra til å redusere matsvinn
• Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
Dine kvalifikasjoner som vi ønsker oss:
• Solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis fra lignende stilling
• Fagbrev som kokk
• Må kunne engelsk flytende og helst minst ett skandinavisk språk
• God økonomiforståelse
Vi ser etter deg som har gode teamleder egenskaper, du evner å motivere og inspirere våre ansatte. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. Du er positiv, serviceinnstilt og trives i vertskapsrollen. Du er faglig dyktig, liker å tenke nytt og er opptatt av å levere høy kvalitet. Du er nøyaktig, har fokus på detaljer, strukturert og ansvarsfull.
For den rette personen, tilbyr vi på Scandic Stavanger Airport en Sous Chef stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du vil få anledning til å jobbe selvstendig, men også i et godt team. Du vil jobbe etter vaktliste og må påregne arbeid på kveldstid og i helgene. Sous Chef rapporterer til F&B Manager og er stedfortreder på kjøkkenet.
Om arbeidsgiveren
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 280 hoteller i 6 land, hvorav over 85 av disse ligger i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet, å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljø, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
- Sektor: Privat
- Sted: Scandic Stavanger Airport, Flyplassvegen, Sola, Norway, 4055 Sola
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
- Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk
Nøkkelord
Sous Chef, Kokk, Kjøkkenleder
Annonseinformasjon
- FINN-kode 391009572
- Sist endret