Bildegalleri
Ooni Karu 12 Pizzaovn, til vedfyring og/eller gass!
Beskrivelse av varen
Tilstand: Pent brukt - I god stand
Ooni Karu er en liten, men helt utrolig pizzaovn.
Enkel og rask og fyre opp (15min med ved)
Alle fyrings muligheter (ved, kull og gass)
Egnet for både Pizza og andre retter
Selges sammen med tilleggsprodukter jeg har kjøpt;
aluminium stekespade (649,-),
trekk til pizzaovnen (699,-)
gassbrenner (699,-), slik at du enkelt kan variere og velge om du vil brenne eller fyre med gass.
Total ny verdi 5737,-.
Har kun vært i bruk noen få ganger i sommer og lagret inne høst og vinter. Grunnet plassmangel må jeg dessverre vurdere denne solgt.
Fra hyttefeber.no hvor jeg handlet denne:
En genial og allsidig ovn
Ooni Karu er den mest allsidige Pizzaovnen på markedet med flere fyringsmuligheter og bruksområder, som gir mange spennende muligheter for Pizza og annen matlaging.
Like god som større vedovner
Kan også brukes med gass
Fyres også med kull og briketter
Rask og fyre opp (15min på ved)
Effektiv, enkel og allsidig-
Egnet til både pizza og matlaging
ALLE VALGMULIGHETER
Med ved eller gass
Ved eller kull
Ved gjør Karu overaskende effektiv på lite brensel, og kan nå en temperatur på 500 grader celsius etter kort tid. Man bruker enkelt spjeld og ovnsdør for å regulerer lufttilførsel, temperaturen og røykmengde i ovnen.
Kull gir også muligehter for lavere temperatur eller langtidssteking. Bak deilige brød, focaccia, stek kjøtt eller få en dypere crust på "deep dish Pizzaen"
Gass
Karu kan også fyres med gass. Da tar man av pipen og setter på pipelokket. Oven trenger mye luft på gassfyring, så man bruker derfor ikke ovnsdøren.
Karu er like god som de beste rene gassovnene på markedet om man velger å bruke den primært som gassovn.
TIPS: Med litt kull i bunnen vil ovnen holde varmen, og lett la seg fyre opp med litt ved mellom øktene. På den måten er det glimrende å holde ovnen gående, og så er det bare å legge på litt ved når man vil ha full varme igjen.
TEMPERATURKONTROLL
Ventilasjon og temperatur
Det er lett å regulere varmen i Karu med mengden brensel, men med det innebygde pipespjeldet er det også lett å regulere trekken som har mye å si for varme og intensitet.
Med åpent spjel får man høyest ventilasjon, høyest varme og flammeintensitet.
Med lukket spjel får man mindre trekk og intensitet, og mer røykeffekt / smak på maten.
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 2.3.2025 kl. 13:16 ・ FINN-kode: 392476739