![Bilde fra arbeidsgiver](https://images.finncdn.no/dynamic/1280w/2021/7/vertical-5/07/9/96c/4ce/90-/def/b-1/1eb/-81/5c-/a76/1b4/8f5/359_48799740.jpg)
Kokk
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
- Frist 28.02.2025
- Ansettelsesform Fast
Kokk 100% Til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Er du en engasjert og kreativ kokk som ønsker en nøkkelrolle på vårt hotell i hjertet av Bergen?
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen med stolte tradisjoner som hotell fra huset ble bygget i 1921 ligger sentralt til ved Bryggen i Bergen, med kort vei til buss og bane. Vi har 157 rom og en konferanseavdeling med kapasitet til å ta imot 240 gjester i våre 8 konferanserom. Vi har ekstra fokus på å beholde vår status som bransjeledende på service i Bergen. Her vil du sammen med Kjøkkensjef og Assisterende Kjøkkensjef få ansvar for å utvikle nye menyer og konsepter, samt videreføring av allerede innarbeidede rutiner, deriblant Thons berømte frokostbuffet.
Vi søker nå en kreativ kokk til 100% heltidsstilling hos oss. Arbeidstiden vil hovedsaklig være på dagtid inkludert helgearbeid, men noe kveldsjobbing må også påregnes. Stillingen rapporterer til Kjøkkensjef.
Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
- Forberedelse og produksjon av frokost, lunsj, middag og selskapsservering
- Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsfordeling
- Kvalitetssikring av produksjon
- Varehåndtering og lagerkontroll
- IK-mat
- Generell gjestebehandling
- Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
For å trives i denne stillingen, er det en fordel om du:
- Har fagbrev og/eller relevant erfaring
- Har god kjennskap til IK-mat
- Motiveres av å skape gode matopplevelser
- Er fleksibel og løsningsorientert
- Trives med høyt tempo og er serviceinnstilt
- Er ansvarsfull
- Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- En spennende og variert arbeidsdag
- Mulighet til å lære mye og utvikle deg i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø
- Være en del av et team, der alle medarbeidere må bidra aktivt for å skape besøksglede for gjestene våre og arbeidsglede for ansatte.
- Sammen med kjøkkenteamet vil du jobbe mot å realisere Thon Hotel sin visjon om å levere fantastiske hotellopplevelser og skape besøksglede hver eneste dag!
Om arbeidsgiveren
Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.
Å jobbe i Olav Thon Gruppen:
Olav Thon Gruppen byr på et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon Gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en videre karriere. Videre utvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss.
Olav Thon Gruppen er markedsledende innen kjøpesenter, eiendom og hotell. Vi eier og forvalter 88 kjøpesentre i Norge og Sverige samt 94 hoteller i Norge, Sverige, Belgia og Nederland. Olav Thon Gruppen omsatte for ca. 13,5 milliarder kroner i 2023 og har ca. 3.000 årsverk. Vår eiendomsportefølje består av ca. 500 næringseiendommer. Vi er eid av Olav Thon Stiftelsen som gir deler av overskuddet til forskning, utdanning og allmennyttige formål.
Les mer på olavthon.no.
- Sektor: Privat
- Sted: Rosenkrantzgaten 7, 5003 Bergen
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
- Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 392508112
- Sist endret