![Egon Gjøvik logo](https://images.finncdn.no/dynamic/default/2025/2/vertical-0/07/8/392/512/058_45bb1fe1-61bd-4f18-82d2-accf93038cca.png)
Teamleder og Assisterende daglig leder trainee
Egon Gjøvik
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Vil du ha den beste arbeidsplassen, med de dyktigste folka?
Teamleder restaurant
Vi har behov flere dyktige ledere i vårt lederteam, og søker nå etter TEAMLEDER og ASSISTERENDE DAGLIG LEDER TRAINEE. Kan det være DEG vi er på jakt etter?
Se også egon.no for flere ledige stillinger hos Egon Gjøvik.
Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å påse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innebærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å passe på at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.
Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;
- Du er minimum 20 år
- Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
- Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
- Du er strukturert og pålitelig
- Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd som restaurantmedarbeider/ansatt i serveringen.
Som Assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder/leder-stilling i en av våre mange restauranter.
Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.
Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller assisterende daglig leder ved en av våre bedrifter.
På Egon vet du hva du får
Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker mellom 15 og 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.
Vi er veldig stolte av våre ansatte
Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.
Gjesten er viktigst
Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!
Ærlighet i alle ledd
Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.
Vi skal være et forbilde i restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheter på kontroll av våre rutiner, vår generelle drift og våre regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde vår høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.
Åpningstider
Alle Egon skal i utgangspunktet ha åpent alle dager unntatt julaften og 1. juledag. Helligdager følger i hovedsak samme åpningstider som søndag. Kjøkkenet skal holde åpent like lenge som annonsert åpningstid.
Betingelser er ansett å være en av de desidert beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om de ulike stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.
Send inn en søknad, vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Om arbeidsgiveren
Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim. Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 48 restauranter, 3 av disse i Sverige. I 2023 omsatte vi for over 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Jernbanegata 5, 2821 Gjøvik
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Mat og servering, Servitør
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
teamleder, assistent daglig leder, trainee, restaurant, ledelse
(1/4)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 392512058
- Sist endret