Ansvarlig leder for Pascals pop-up butikker

Arbeidsgiver
Pascal Drift AS
Stillingstittel
Ansvarlig leder for Pascals pop-up butikk
Frist
Snarest

Beskrivelse

Har du interesse for god smak og glede av å yte god service? Pascal Konditori i søker ansvarlig voksen salgsmedarbeidere som liker å være på farten.

Vi søker ansvarlig leder for Pascals pop-up butikker. Det arrangeres omkring 30 pop-up events hver år i de store byen og jobben medfører derved en del reising. Den som ansettes vil ha ansvar for rigging av pop-up butikken, ha ansvar for salg over disk av Pascals konditorvarer, samt ansvar for nedrigg og retur av varer/utstyr. Pop-up eventene er vanligvis fra torsdag-lørdag, med opprigg onsdag og nedrigg lørdag ettermiddag/kveld. Du må være selvstendig, strukturerte , løsningsorientert, fleksible , effektiv og selvfølgelig serviceinnstilt. Du må heller ikke være redd for å ta i et tak da opp- og nedrigg krever god fysikk.

Dersom dette høres spennende ut så ønsker vi å høre fra deg!

Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?

  • Du gir alltid gjestene superservice.

  • Du kan alt som er å kunne om Pascals franske kaker og annet godt.

  • Du kan kunsten å friste og selge. <> er din spesialitet.

  • Du liker å snakke med kunder og er ikke redd for å by på deg selv.

  • Du verdsetter kaker og mat av høy kvalitet.

  • Du tilegner deg lett ny kunnskap, liker utfordringer og evner å se løsninger.

  • Du vil være stolt av merkevaren du selger.

  • Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt.

  • Du trives i en hektisk hverdag og beholder ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene varierte

  • Du er selvdreven, ser hva som må gjøres og gjøre det

  • Du ønsker å ha det gøy på jobb og er med på å skape et godt arbeidsmiljø

  • Du har alltid et smil om munnen og er positiv.

  • Du snakker flytende norsk, er voksen, og har erfaring fra service og salg.


Spørsmål til stillingene kan rettes til Pascal på e-post: stilling@pascal.no

Om Pascal

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer.

I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet.

I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021).

Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.

Utmerkelser

• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).

• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.

• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.

• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".

• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.

Mer info og kontaktinfo:

Hjemmeside med nettbutikk: www.pacal.no

Facebook: Pascal Konditori

Instagram: Pascal Konditori

Epost: post@pascal.no

Sektor
Privat
Antall stillinger
2
Sted
Tollbugata 11, 0152 Oslo
Stillingsfunksjon
Ledelse, Butikksjef, Mat og servering
FINN-kode
392932058
Sist endret
09. feb. 2025 07:07