Bildegalleri
Mat - Kylling, helt enkelt (Fredrik Hald)
Beskrivelse av varen
Tilstand: Som ny - Ikke synlig brukt
Kan hentes i Oslo (Majorstuen) eller sendes mot at kjøper betaler frakt.
"Kylling har kvaliteter som ikke så mange andre råvarer har; mild egensmak, den er fleksibel og passer sammen med en rekke andre råvarer. Kylling kan brukes i mange slags retter og passer sammen med mange forskjellige krydder, grønnsaker, frukt og andre råvarer.
I denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register; fra de tøffeste til de mest delikate. Gjennom 30 varierte oppskrifter og mange gode tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter.
Boken inneholder også gode anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.
KYLLING HELT ENKELT er skrevet av Fredrik Hald, som ble kåret til årets kjøkkensjef i 2001, og er chef og daglig leder ved Neptun Restauranter i Bergen."
ISBN: 8276834191
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 10.2.2025 kl. 12:02 ・ FINN-kode: 393016791