
Sesong- og sommervikarer
Nortura SA Rudshøgda
- Frist 01.06.2025
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Nortura Rudshøgda søker:
Er du på utkikk etter en spennende jobb? Vi søker nå etter engasjerte og arbeidsglade vikarer til ulike områder i vår bedrift. Oppstart og varighet vil variere ut fra hvilket område du jobber i, men de første vil kunne starte allerede i mars. Vi har spesielt stort behov for vikarer i sommerferien, så dette er en perfekt mulighet for elever og studenter som ønsker sommerjobb.
Hva vi tilbyr:
- Vi sørger for at du får den opplæringen du trenger for å lykkes i jobben.
- Hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
- Gode muligheter for videre utvikling i bedriften.
- Lønn etter avtale.
- Kantine, medlemsbutikk, trimrom
Hvem vi søker:
- Du er motivert for å arbeide med ulike spennende arbeidsoppgaver.
- Du er fleksibel, arbeidsom, ærlig og pålitelig.
- Du jobber effektivt og systematisk, og kan jobbe selvstendig.
- Du må ha grunnleggende norsk-kunnskaper.
- Du har god helse og fysikk, da jobben kan være fysisk krevende.
Arbeidsoppgaver:
- Varierte arbeidsoppgaver innen produksjon av matvarer, inkludert hamburgere, kjøttkaker, kjøttboller, bacon og grillprodukter.
Arbeidstid:
- Normalarbeidstid: Fra 07:00 15:00, men arbeidstiden kan variere avhengig av avdeling.
- Skiftarbeid: Mulighet for skiftarbeid avhengig av behov.
Krav:
- Alder: Vi søker i hovedsak deg som har fylt 18 år, men har også noen arbeidsoppgaver til sommervikarer som er 15 år (du må fylle 16 år i 2025).
- Hygiene- og HMS kurs: Må være fullført og bestått før tiltredelse.
Søknadsprosess:
- Varighet: Vi har flere stillinger med ulik varighet. Oppstart allerede fra mars. Vi har spesielt stort behov for vikarer fra juni til august.
- Søknadsbrev: Opplys i søknadsbrevet når du er tilgjengelig for å jobbe.
- Søknadsbehandling: Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til din søknad.
Om arbeidsgiveren
Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er to av våre mest kjente merkevarer. Vi er bondens selskap; et samvirke eid av om lag 16.000 norske bønder over hele landet. I Nortura bruker vi hele dyret og skaper verdier for folk, samfunnet og naturen selv. Nortura omsetter årlig for om lag 30 milliarder kroner og vi er ca. 4 500 ansatte i konsernet.
Nortura Rudshøgda er en moderne næringsmiddelfabrikk, og er en av de største industrivirksomheter i Ringsaker kommune. Vi slakter og skjærer storfe og småfe og produserer blant annet hamburger, kjøttkaker, bacon, biffer og salte/røkte produkter. Fabrikken har ca 600 årsverk, som er fordelt på 8 avdelinger innenfor produksjonsområdet.
Nortura Rudshøgda er en moderne næringsmiddelfabrikk, og er en av de største industrivirksomheter i Ringsaker kommune. Vi slakter og skjærer storfe og småfe og produserer blant annet hamburger, kjøttkaker, bacon, biffer og salte/røkte produkter. Fabrikken har ca 600 årsverk, som er fordelt på 8 avdelinger innenfor produksjonsområdet.
- Sektor: Samvirke
- Antall stillinger: 10
- Sted: Leinskogen 14, 2360 Rudshøgda
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Produksjon
Nøkkelord
Produksjon, Matindustri, Mat, Sesongarbeider
Annonseinformasjon
- FINN-kode 393350855
- Sist endret