Bildegalleri
Røyk og rak, tørk og grav 🥩 av Helge Hagen 🍖
Beskrivelse av varen
Tilstand: Som ny - Ikke synlig brukt
Røyk og rak, tørk og grav - Speking - salting - hermetisering av Helge Hagen. Bok med vareomslag.
192 sider. Rikt illustrert. Utgitt i 2002.
Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse – dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter?
Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag?
Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 13.2.2025 kl. 20:16 ・ FINN-kode: 393528904