
Rådgiver adm
Oslo universitetssykehus HF
- Frist 21.02.2025
- Ansettelsesform Vikariat
Rådgiver mattrygghet
Vi søker nå en proaktiv og kunnskapsrik rådgiver til å lede og utvikle arbeidet vårt innen mattrygghet. Har du relevant erfaring og brenner for kvalitetsarbeid? Da kan dette være jobben for deg! Vår avdeling, KKM – kjøkken, kantiner og matverter, produserer pasientmat og leverer måltid til ni ulike lokasjoner. Vi er en rådgivende funksjon innen mattrygghet i Oslo universitetssykehus, og har ansvar for det skriftlige internkontrollsystemet for mattrygghet. OUS har til sammen 2 hovedkjøkken og
125 postkjøkken.
Det vil rullere mellom kontorplass på hovedkjøkkenet på Rikshospitalet og Ullevål. En uke på hvert sted. Som rådgiver vil du inngå i avdelingens ledergruppe og vil være med på å utvikle avdelingen i en spennende tid. Våre satsingsområder er bærekraft, ernæring og god mattrygghetskultur.
Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Vi mener dette er avgjørende for å løse våre oppgaver på best mulig måte. Vi ønsker at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater, uavhengig bakgrunn, til å søke!
Arbeidsoppgaver
Hvordan ser en arbeidshverdag ut?
- Ivareta avdelingens behov for rutiner og prosedyrer i henhold til gjeldene lover og forskrifter som omhandler mattrygghet.
- Opplæring innen mattrygghet.
- Vedlikeholde det skriftlige HACCP systemet.
- Følge opp interne avvik og leverandøravvik i samarbeid med avdelingsledelsen.
- Gjennomføre og følge opp prøvetakingsplanen, samt andre arbeidsoppgaver innen mattrygghet i årshjulet i samarbeid med avdelingsledelsen.
- Faglig støtte for avdelingsledelsen og revisjonsteamet.
- Delta i HACCP-teamet, avdelingens beredskapsteam og «Nasjonalt nettverk for mattrygghet».
- Rådgivning vedrørende ombygging og nybygg av hovedkjøkken, senterkjøkken, postkjøkken mm.
Kvalifikasjoner
For å trives med arbeidsoppgaver hos oss, ser vi etter deg som har følgende kvalifikasjoner:
- Minimum 3 års relevant høyere utdanning innen næringsmidler.
- Relevant arbeidserfaring fra sykehus vil bli vektlagt.
- Dokumentert kunnskap og erfaring med kvalitetsarbeid.
- God IT forståelse og kunnskap.
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
- Erfaring innen arbeid med HACCP system.
Personlige egenskaper
Hvem er du?
- Du er opptatt av medarbeiderskapet og kommunikasjon for å bygge gode relasjoner og nettverk i sykehuset.
- Du er en lagspiller og har evnen til å samarbeide på tvers av ulike fagmiljøer.
- Du er utviklingsorientert og endringsvillig i en tid hvor vi bygger nye sykehus.
- Du er initiativrik og trives med endringer i en stor og kompleks organisasjon.
- Du er faglig og personlig trygg, og arbeider selvstendig, strukturert og ansvarsbevisst.
- Du har et ønske om faglig utvikling, og tar initiativ til din egen opplæring og utvikling.
Vi tilbyr
Oslo universitetssykehus har et viktig samfunnsoppdrag i det å tilby gode og likeverdige helsetjenester til befolkningen. Som medarbeider ved sykehuset vil du ha en rolle i å innfri dette. Du har betydning for pasientsikkerhet, trivsel på arbeidsplassen og utvikling av en trygg, åpen og inkluderende kultur.
Vi er opptatt av at du skal trives og utvikle deg, les under hva vi kan tilby deg:
- Du blir en del av en faglig sterk arbeidsplass og stolte fagpersoner.
- Du får en utfordrende, variert og spennende hverdag i en kompleks organisasjon som er i kontinuerlig utvikling.
- Du blir en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø med høy kompetanse, og et utstrakt samarbeid med dedikerte kolleger som er ledende innenfor sine fagområder.
- Du blir gitt gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du får god opplæring og det vil være mulighet for interne kurs og årlige seminarer, samt faglig påfyll underveis.
- Mulighet for forlengelse av vikariatet.
Høres dette ut som en stilling for deg? Vi gleder oss til å lese din søknad.
Vil du vite mer om oss?
Les om arbeidsplassen vår her: https://www.oslo-universitetssykehus.no/om-oss/jobb-og-utdanning/arbeidsplassen-var
Om arbeidsgiveren
Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.
- Sektor: Offentlig
- Sted: Kirkeveien 166, 0450 Oslo
- Bransje: Konsulent og rådgivning, Matvareproduksjon og -industri, Offentlig administrasjon
- Stillingsfunksjon: Annet, Annet
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
Næringsmidler, Næringsmiddel, Mattrygghet, Kvalitet, HACCP
Annonseinformasjon
- FINN-kode 393583711
- Sist endret