Restaurantsjef
Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum med fokus på høy kvalitet.
- Frist 24.3.2025
- Ansettelsesform Fast
Restaurantsjef søkes til Engen Steakhouse – led en av Norges beste biffrestauranter
De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og restauranter. De Bergenske er en hotellfamilie, eid og drevet av bergensfamilien Smørås, med kjærlighet til byen og et langsiktig bærekraftig perspektiv. De Bergenske har vært i Smørås-familien i generasjoner, og vi er stolte av vår historie og der vi er nå.
En av De Bergenskes restauranter er Engen Steakhouse, og vi søker nå ny restaurantsjef.
Engen Steakhouse er ikke bare en restaurant; det er en opplevelse!
Restauranten ligger i hjertet av Bergen, og vi serverer grillretter av høyeste kvalitet. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill, og hver bit er en feiring av rene smaker og førsteklasses råvarer. Med lidenskap og presisjon jobber Adam Bjerck og hans dedikerte kjøkkenteam for å levere smaksopplevelser gjestene sent vil glemme.
Siden dørene åpnet i november 2022, har vi rukket å servere tusenvis av fornøyde gjester, og vi opplever økende etterspørsel.
For å styrke teamet, søker vi en inspirerende og dynamisk restaurantsjef som brenner for service og kvalitet, og som ønsker å lede vårt engasjerte team mot nye høyder.
Som vår restaurantsjef vil du være hjertet av driften.
- Du elsker å skape magiske øyeblikk, og du brenner for å gi gjestene våre en uforglemmelig opplevelse. Gjennom opplæring og veiledning av teamet ditt vil du sikre at hver gjest får service som er "bedre enn forventet."
- Lede med lidenskap. Det er viktig at du er trygg og tydelig i lederrollen, og motiverer og støtter teamet ditt gjennom din tilstedeværelse. Vi ser etter deg som trives ute i felt, som står skulder ved skulder med dine medarbeidere og som utvikler hver enkelt til å nå sitt fulle potensial.
- Dine viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver vil være å sikre implementering av overordnede strategier for å nå restaurantens kortsiktige og langsiktige mål.
- Du leverer service og kvalitet.
- Driftsledelse er en sentral del av ansvaret, herunder daglig drift med resultat- og budsjettstyring, kostnadskontroll og innkjøp. Nøkkelordet her er effektiv restaurantdrift, samtidig som man opprettholder de høyeste standarder innen kvalitet.
Vi ser etter deg som har:
• Flere års erfaring fra ledende stilling innen restaurantbransjen, med dokumenterte resultater innen driftsledelse og service. Har hatt resultat- og budsjettansvar.
• Relevant utdanning innen hotell- og restaurantledelse eller tilsvarende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanning.
• Erfaring med rekruttering, opplæring og oppfølging av team.
• Sterke lederegenskaper med evnen til å motivere og inspirere team for å oppnå felles mål.
• Utmerkede kommunikasjonsevner.
• Høy grad av fokus på gjestene og evne til å sike gjesteopplevelser som er "bedre enn forventet".
• Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig.
- Smiler og har lidenskap for faget vårt.
- Drives av utfordringer.
- Har gjennomføringsevne, er strukturert og har øye for detaljer.
Arbeidstid vil være både dager, kvelder og helger. Du må minimum kunne jobbe annenhver helg.
Vi kan tilby deg:
• En eksepsjonell mulighet til å bli med på å videreutvikle Engen.
• En seriøs arbeidsgiver med et støttende og ambisiøst arbeidsmiljø.
• Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.
• Konkurransedyktige betingelser.
Er du klar til å ta steget og bli en del av vårt eventyr? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send oss din søknad i dag, og bli vår nye stjerne på Engen!
Om arbeidsgiveren
De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og restauranter. De Bergenske er en hotellfamilie, eid og drevet av bergensfamilien Smørås, med kjærlighet til byen og et langsiktig bærekraftig perspektiv. De Bergenske har vært i Smørås-familien i generasjoner, og vi er stolte av vår historie og der vi er nå.
- Sektor: Privat
- Sted: Engen 30, 5011 Bergen
- Bransje: Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv, Underholdning
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef, Salg
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
restaurantsjef, driftsledelse, service, teamledelse, gjesteopplevelse
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 393595312
- Sist endret