![Bilde fra arbeidsgiver](https://images.finncdn.no/dynamic/1280w/2023/4/vertical-5/20/f/d92/a4a/d0-/df6/2-1/1ed/-b1/0e-/31d/494/aef/7af_1318302550.jpg)
Kvalitetskoordinator
Lerøy Seafood Group ASA
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Kvalitetskoordinator
Sjømathuset søker engasjert kvalitetskoordinator
Sjømathuset søker en kvalitetskoordinator, etter at vår dyktige kollega har fått nye utfordringer. Vår nye kollega har et stort engasjement for sjømat, kunnskap om mattrygghet, og trives med å arbeide med mennesker.
Vår dyktige kollega har fått nye utfordringer, og i den forbindelse skal Sjømathuset AS ansette en motivert og løsningsorientert kvalitetskoordinator til vår kvalitetsavdeling. Stillingen er 100% fast med ønsket oppstart våren 2025.
Avdelingen samarbeider tett med produksjonen om å levere trygg mat av høy kvalitet. Som kvalitetskoordinator er du en viktig fagressurs på regelverk, hygiene og mattrygghet. Sentrale ansvarsområder er å følge opp kvalitetssystemets krav og styringstiltak.
Arbeidsdagen er svært variert, og kvalitetskoordinator deltar i de fleste prosesser som angår innsatsfaktorer og produksjon. Du er strukturert, kvalitetsbevisst og brenner samtidig for å levere et arbeid som krever nøyaktighet og presisjon. Du liker utfordringer samtidig som du er pedagogisk og evner å jobbe i et hektisk miljø.
Ærlig, åpen, ansvarlig og skapende er våre verdier, og vi vektlegger personlige egenskaper sammen med høy arbeidsmoral.
Arbeidsoppgaver:
-
Sikre etterlevelse av kvalitetssystemets krav og følge opp avvik
-
Veilede og finne gode løsninger sammen med produksjonen
-
Følge opp renhold, leverandører, råvarer, produkter og matkontaktmaterialer
-
Utforme produktdokumenter for nye og endrede produkter
-
Planlegge og gjennomføre prøveuttak, følge opp analyser og revidere prøveplan
-
Uforme prosedyrer, opplæringsmateriell og oppdatere HACCP dokumenter
-
Delta i revisjoner og følge opp handlingsplaner
-
Gi opplæring i hygiene og mattrygghet
-
Gjennomføre sensoriske tester
Ønskede kvalifikasjoner og bakgrunn:
-
Høyere utdannelse innen næringsmiddelteknologi, matvitenskap eller annen relevant høyere utdanning
-
God kjennskap til regelverk og god hygienepraksis i næringsmiddelproduksjon
-
Erfaring fra arbeid med HACCP, kvalitetssikring og avviksbehandling
-
Kjennskap til mattrygghetsstandarder og næringsmiddelrenhold er en fordel
-
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
-
God IT kunnskap
Personlige egenskaper:
-
Arbeider med nøyaktighet og presisjon
-
Trives i et hektisk miljø
-
Er løsningsorientert og liker å arbeide i team
-
Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
-
Uredd med høy faglig og personlig integritet
-
Er selvstendig, beslutningsdyktig, og har analytiske evner
-
Liker å dele kunnskap, og gjøre andre gode
-
Er fleksibel og ansvarsfull
-
God HMS holdning
Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser i en utfordrende og spennende jobb hos en sjømatprodusent midt i Oslo, i et ledende konsern med virksomhet i en rekke land.
Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av:
Ingrid Thygesen på e-post: ingrid.thygesen@leroyseafood.com
Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
Vi verdsetter ulike perspektiver og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Erfaring fra kvalitetsarbeid innen produksjon av matvarer er ønskelig, men ikke nødvendigvis et krav.
Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
Kandidater vil bli evaluert fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899.
Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.
Sjømathuset er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Lerøy Seafood Group ASA.
Sjømathuset AS ble etablert i 2006 og er et av Europas mest moderne og komplette anlegg for fersk distribuert sjømat. I samarbeid med NorgesGruppen sørger SMH for mer, bedre og ferskere fisk og sjømat ut i dagligvarebutikkene og skal øke konsumet av sjømat i den norske befolkningen.
Bedriften flyttet inn i nye moderne lokaler på Kalbakken i Oslo i 2014. Har nå over 130 ansatte, tre produksjons avdelinger og en omsetning på ca. 850 mill. kroner.
- Sektor: Privat
- Sted: Sven Oftedals vei 10, 0950 Oslo
- Bransje: Fiskeri og oppdrett, Industri og produksjon, Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Kvalitetssikring, Produksjon
Nøkkelord
Kvalitetskoordinator, Kvalitet, Kontroll, Kvalitetsikring, Sjømat
Annonseinformasjon
- FINN-kode 393627452
- Sist endret