Studiekonsulent (medisinutdanning)
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
- Frist 17.03.2025
- Ansettelsesform Fast
Ved Institutt for helsevitenskap i Gjøvik er det ledig stilling som
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
Video: https://youtu.be/Xt-yHCN5QS0
Om stillingen
Ved Institutt for helsevitenskap (https://www.ntnu.no/ihg) (IHG) i Gjøvik er det ledig en 100% nyopprettet fast stilling som studiekonsulent.
Fakultet for medisin og helsevitenskap (https://www.ntnu.no/mh)har fått i oppdrag fra Kunnskapsdepartementet å etablere et desentralisert studieløp i medisin med base ved NTNU Gjøvik, for 20 studenter fra 3 studieår. Alle studentene på medisinstudiet ved NTNU gjennomfører de to første studieårene i Trondheim. Første opptak til NTNU Link (https://www.ntnu.no/studier/cmed/link) i Gjøvik var høsten 2024, og i samarbeid med Sykehuset Innlandet HF vil NTNU Gjøvik ta imot de første 20 studentene høsten 2026.
Stillingen vil være delt mellom oppgaver knyttet til den desentraliserte medisinutdanningen og oppgaver ved andre studieprogram ved IHG. Vi anslår at om lag halvparten av tiden vil gå med til medisinutdanningen i prosjektfasen. Omfanget av de ulike oppgaven kan endre seg når prosjektet går over i ordinær drift.
Stillingen er tilknyttet Institutt for helsevitenskap i Gjøvik, men vil ha delt arbeidssted mellom IHG og Sykehuset Innlandet med hovedarbeidsplass på campus Gjøvik.
Du rapporterer til kontorsjef ved IHG.
Arbeidsoppgaver
- Administrativ støtte for prosjektgruppen i arbeidet med å etablere og utvikle den desentraliserte medisinutdanningen i prosjektfasen
- Administrativ koordinator, kontaktperson og tilrettelegger for den desentraliserte medisinutdanningen
- Utvikle rutiner og retningslinjer knyttet til den desentraliserte medisinutdanningen
- Informasjonsarbeid
- Studentveiledning
- Saksbehandling i studiesaker
- Undervisnings- og eksamensplanlegging
- Studieadministrative oppgaver innen IHGs utdanningsområde
Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen.
Kvalifikasjonskrav
- Relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet.
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra studieadministrativt arbeid innen høyere utdanning
- Erfaring med prosjektarbeid og utviklingsoppgaver
- Kjennskap til relevant lovverk
- God kjennskap til digitale verktøy/administrative system
- Erfaring fra helsetjenesten
Personlige egenskaper
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter
- Stor arbeidskapasitet med høy kvalitet i arbeidet
- Evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet
- Evne til omstilling og interesse for videreutvikling
- Interesse for å arbeide med utdanning
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt fagmiljø
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø (https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Inkluderende+arbeidsliv)med engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse (https://www.spk.no/)
- Ansattegoder og fordeler (https://i.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Ansattgoder+og+fordeler)
Lønn og vilkår
Stillingen er plassert i statens lønnregulativ som seniorkonsulent kode 1363, og avlønnes avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2017-06-16-67), og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- navn og kontaktinformasjon til tre relevante referanser
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2006-05-19-16/KAPITTEL_3#%C2%A725). Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med kontorsjef ved IHG Ane Kathrine Tragethon, tlf. 41653029, e-post ane.k.tragethon@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med HR-konsulent Hanne Eng, e-post: hanne.eng@ntnu.no
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon.
Søknadsfrist: 17.03.2025
Om arbeidsgiveren
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Fakultet for medisin og helsevitenskap
Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH) er et av NTNUs største fakultet med ca. 1800 ansatte fordelt på 1300 årsverk. Fakultetets hovedvirksomhet er utdanning og forskningsvirksomhet.
Institutt for helsevitenskap i Gjøvik
Institutt for helsevitenskap i Gjøvik består av ca.120 ansatte, faglig fordelt på tre enheter; Fagenhet for sykepleie, Fagenhet for paramedisin og avansert klinisk sykepleie og Fagenhet for helse, teknologi og samfunn. I tillegg har instituttet tre sentre; Senter for omsorgsforskning, øst, Senter for simulering og pasientsikkerhet og biomedisinsk forskningslaboratorium.
Instituttet bidrar med forskning og utdanning til framtidsrettede helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet som realiserer NTNUs visjon "Kunnskap for en bedre verden".
- Sektor: Offentlig
- Sted: Teknologivegen 22, 2815 Gjøvik
- Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
- Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap, Offentlig administrasjon
- Stillingsfunksjon: Kontor og administrasjon
Annonseinformasjon
- FINN-kode 394242127
- Sist endret