Kjøkkensjef
KLÆKKEN HOTELL ANS
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Kjøkkensjef til hotell med personlighet og sjel.
Klækken Hotell er et familieeid hotell som har vært en viktig møteplass for både private og bedriftskunder i mange år. Vår matfilosofi er en sentral del av vår identitet, og vi er stolte av å tilby både lokal og sesongbasert mat laget med kjærlighet og dyktighet. Vi arrangerer et bredt spekter av arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup, jubileer og festlige selskap.
Vårt kjøkken er hjertet i hotellet, og vi ønsker nå å styrke teamet med en dedikert kjøkkensjef som kan lede og utvikle vårt kulinariske tilbud.
Er du en engasjert og erfaren kjøkkensjef med lidenskap for matlaging og ledelse? Har du lyst til å ta ansvar for våre gjesters kulinariske opplevelse?
Arbeidsoppgaver:
- Lede et kjøkkenteam bestående av 12 ansatte, inkludert 2 soussjefer og egen konditor
- Ansvar for matproduksjon og menyutvikling til våre ulike arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup og selskaper
- Sikre høy kvalitet og effektivitet i matlagingen, samtidig som du sørger for en positiv og inspirerende arbeidskultur på kjøkkenet
- Ha overordnet ansvar for innkjøp og lagerstyring, samt budsjettansvar for kjøkkenet
- Samarbeide tett med andre avdelinger for å sikre at alle gjesters behov blir møtt
- Sørge for at alle hygiene- og sikkerhetsrutiner blir fulgt
- Bidra til utvikling av vårt gastronomiske konsept og holde oss oppdatert på trender innen mat og drikke
- Kjøkkensjef jobber turnus med vakter morgen, kveld og annenhver helg, og trer ellers inn ved behov.
Vi ser etter deg som:
- Har solid erfaring som kjøkkensjef, gjerne fra hotell- eller restaurantbransjen, og har erfaring med å lede et team
- Du er kreativ og har en ekte lidenskap for mat, samt evnen til å utvikle spennende menyer for ulike typer arrangementer
- Har et sterkt fokus på kvalitet og effektivitet, og kan håndtere hektiske arbeidsdager
- Er en naturlig leder med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Har erfaring med økonomisk ansvar, budsjettarbeid og innkjøp
- Er en inspirerende leder som får det beste ut av ditt team
- Har gode kunnskaper om mattrygghet og hygiene
Vi tilbyr:
- En spennende lederrolle i et etablert og familieeid hotell med høye ambisjoner
- Muligheten til å påvirke og utvikle kjøkkenet og matopplevelsen for våre gjester
- Et dynamisk arbeidsmiljø med et team av dyktige og engasjerte kolleger
- Gode utviklingsmuligheter i et familieeid selskap
- Konkurransedyktige betingelser
Er du klar for en spennende utfordring? Vi ser frem til å høre fra deg!
Vi samarbeider i denne prosessen med Skagerak Consutling AS.
Ta kontakt med rådgiver i Skagerak Consulting AS, Linda Brusletto tlf: 416 76 428 / lb@skc.no eller Per Bjerk, tlf: 481 55 446 / pb@skc.no for mer informasjon.
Søknader behandles fortløpende.
MERK! For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen
Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no
Om arbeidsgiveren
Gjennom mange år er vårt kjøkken kjent for sin høye matprofil. Måltidene skapes med innlevelse og profesjonalitet. Derfor skal håndverk, tillit og respekt alltid være med i grytene når våre eminente kokker tilbereder den velsmakende maten vi er kjent for.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Klekken, 3514 Hønefoss
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kjøkkensjef, Mat og servering
Nøkkelord
Kjøkkensjef, Restaurant og mat, Kjøkkenledelse, Culinary Management, Kitchen management
(1/4)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 395242905
- Sist endret