Vi søker Soussjef og Kokk til vårt team
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West
- Frist 26.03.2025
- Ansettelsesform Fast
Soussjef / Kokk
Vi ønsker å styrke vårt team og ser etter en kokk og en soussjef fra 1. mai 2025.
Vi søker positive og engasjerte personer som liker å jobbe i et dynamisk miljø, er effektive og godt organiserte. Vi foretrekker kandidater med erfaring som kokk, spesielt innen banketter, konferansemiddager og à la carte-retter.
Kokk
Arbeidstid:
Hovedsakelig 15:30 - 23:30, arbeid etter vaktplan, også i helger.
Arbeidsoppgaver:
Forberedelse og tilberedning av retter på høyeste nivå i henhold til meny og konsept
Daglig mise en place for lunsj, à la carte-retter og snacks
Sikre renslighet i henhold til gjeldende prosedyrer
Mottak og kontroll av leveranser
Opprettholde orden på kjøkkenet og i lageret
Overholde HACCP-regler, renholdsprosedyrer, sikkerhetsrutiner, avfallssortering og matsvinnreduksjon
Samarbeide for å sikre høy gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet i avdelingen
Andre oppgaver relatert til kjøkkenarbeid
Kvalifikasjoner:
Kunnskap i norsk eller engelsk
Fagbrev som kokk eller minimum 5 års erfaring som kokk
Gode referanser
Lidenskap for matlaging
Evne til å jobbe både selvstendig og i team
Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsevner
God kunnskap om HACCP / IK-mat-systemet
Soussjef
Arbeidstid:
Arbeid etter vaktplan, også i helger.
Arbeidsoppgaver:
Lede og veilede kjøkkenpersonalet
Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
Sikre høy kvalitet på produksjon og service
Sørge for at maten leveres i henhold til bedriftens standarder
Kreativ utvikling og planlegging av menyer og matkonsepter i samarbeid med kjøkkensjefen
Overholde HACCP-regler og interne kvalitetskontroller
Være stedfortreder for kjøkkensjefen ved behov
Kvalifikasjoner:
Minimum 8 års dokumentert erfaring i en lignende stilling
Fagbrev som kokk
Gode referanser
Flytende norsk eller engelsk, muntlig og skriftlig
Svært gode kommunikasjonsevner – både med gjester og kollegaer
God kunnskap om norske HACCP-regler, både teoretisk og praktisk
Solid forståelse av kjøkkendrift og gastronomiske prosesser
Fleksibilitet, evne til problemløsning og stor grad av nøyaktighet
Selvstendighet og evne til å ta beslutninger
Evne til å bygge et sterkt team og skape et positivt arbeidsmiljø
Førerkort og evne til å kjøre bil – en fordel
Vi ser etter en person med erfaring i ledelse av kjøkkenteam og planlegging av kjøkkendrift.
Søknadsfrist: 26. mars – søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad.
Hvis denne stillingen er noe for deg, send oss din CV.
Vennligst send CV-en din sammen med en søknad som inkluderer informasjon om hvilken stilling du søker på.
Har du spørsmål, kan du kontakte Kjøkkensjef Rafal Kwidzinski på e-post: rafal.kwidzinski@parkinn.com.
Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle kandidater fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Norlandia Hotel Group drifter totalt 30 hoteller i Norge og Sverige.
Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap. Vi har ett hovedfokus, å skape god gjeste- og medarbeideropplevelser. At våre gjester er fornøyde og at du som medarbeider trives på arbeidsplassen, har alt å si for vår felles suksess.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Museumsvegen 26, 2060 Gardermoen, Norge, 2060 Gardermoen
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering, Service/servering
Annonseinformasjon
- FINN-kode 395446341
- Sist endret