Bildegalleri
(1/1)
Boklansering med smaksmeny: smak på vår kulinariske arv
Beskrivelse av varen
Tid og sted: 28. feb. 2025 18:00 – 20:00, Historisk museum, Frederiks gate 2, 0164 Oslo
Bli med på bokslipp av Culinary Heritage – Tracing, shaping and reshaping food culture from the Middle Ages to the present. I den ferske boken gir forfatterne helt ny innsikt i mattradisjoner fra vikingtiden og helt frem til menyen på Oslos restauranter på 1900-tallet. Hør om alt fra ølbrygging i middelalderen til julekake med kryddersmak på 1700-tallet.
Les mer her https://www.historiskmuseum.no/arrangementer/andre/boklansering-kulinarisk-arv.html?
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Brukerprofil
Privat selger
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 27.2.2025 kl. 13:35 ・ FINN-kode: 395549346