Restaurantsjef, Assisterende Restaurantsjef, Kjøkkensjef og Sr. Sous Chef
Yōkoso
- Frist 2025-04-09
- Ansettelsesform Fast
Yōkoso utvider! Bli med på laget vårt på Yōkoso Østbanehallen!
Etter en vellykket åpning av vår første Yōkoso-restaurant på Aker Brygge i 2023 er vi nå klare for å ta steget videre!
Vi er både spente og glade for å kunne fortelle at vi denne sommeren skal åpne enda en Yōkoso i hjertet av Oslo, på selveste Østbanehallen. Nå søker vi derfor engasjerte og erfarne ledere som har lyst til å være med på en spennende reise og som kan være den styrken og støtten som vårt team trenger. Har du lyst til å være med på laget? Søk nå da vel!
Hvem er vi?
Våren 2023 åpnet Mat & Drikke Gruppen dørene til vår nye japanske restaurant på Aker Brygge, Yōkoso. Yōkoso er en moderne japansk restaurant som spesialiserer seg innen izakaya, sushi, robatagrill og ramen. Vi har fokus på autentiske japanske smaker, innbydende atmosfære, en sømløs og effektiv servicemodell og - så klart - de unike matopplevelsene. Gruppen er en solid aktør i bransjen og har drevet restauranter i Oslo i snart 40 år. Mat & Drikke Gruppen eier og drifter i dag tre restauranter i tillegg til Yōkoso; Pastis Bistrobar, Louise Restaurant & Bar og Lekter’n, som alle ligger på ettertraktete Aker Brygge.
Med den nye åpningen på Østbanehallen søker vi nå Yōkoso's nye lederteam:
RESTAURANTSJEF, ASSISTERENDE RESTAURANTSJEF, KJØKKENSJEF OG SR. SOUS CHEF
Generelle krav for alle stillinger:
- Erfaring fra restaurantbransjen i en lederrolle. Ledererfaring fra den aktuelle stillingen er ikke et krav. (Restaurantsjef: minst 1-3 års erfaring fra samme eller lignende rolle, Ass. restaurantsjef: minst 1-2 års erfaring fra samme eller lignende rolle, Operasjonell Kjøkkensjef: minst 2-5 års erfaring fra samme eller lignende stilling, helst med fagbrev, Sr. Sous Chef: Minst 1-3 års erfaring fra samme rolle eller rollen som Sous Chef.)
- For kjøkkenrollene er det en fordel om du har erfaring fra det asiatiske kjøkkenet
- God forståelse for drift, personalansvar og service
- Er en inspirerende og trygg leder som motiverer og utvikler medarbeidere
- Engasjement og driv
- Løsningsorientert og fleksibel
- Sterk samarbeidsevne
- Høy fokus på kvalitet
- Er strukturert, proaktiv og resultatorientert
- Høy serviceinnstilling og gjestefokus
- Trives i et høyt tempo og takler hektiske perioder
- Har interesse for mat, drikke og ønske om å skape minneverdige gjesteopplevelser for våre besøkende
- Har gode kommunikasjonsevner. For servicerollene er det ønskelig at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
- Relevant kompetanse, erfaring og/eller utdannelse
Stillingene er operative og det forventes at du er til stede i driften og jobber tett sammen med ditt team.
Hva vi kan tilby deg:
- En sentral og viktig rolle i en spennende nyåpning
- Et dynamisk, inkluderende og inspirerende arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig betingelser i en spennende restaurantgruppe i vekst
- Muligheter for utvikling og karrierevekst
Vår nye japanske stolthet vil jobbe tett sammen med våre allerede eksisterende restauranter, og sammen skaper vi et hjem for våre medarbeidere og gjester.
Er du klar for en ny utfordring? Ikke nøl med å søke - vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 4
- Sted: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Mat og servering, Restaurantsjef
Nøkkelord
Restaurantbransjen, Restaurant og uteliv
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 395659406
- Sist endret